Η Jennifer Lopez μας δείχνει τον γατούλη της Hendrix & το υπέροχο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της (βίντεο)

Ένα νέο μέλος στην οικογένεια της star!

Νέο μέλος απέκτησε η οικογένεια της Jennifer Lopez με την star να ανεβάζει στα social media ένα βίντεο στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε, εκτός από τον γατούλη της και το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στο σπίτι της.

Πρόκειται για ένα γατάκι, το οποίο η τραγουδίστρια το σύστησε στους 230 εκατ. ακολούθους της στο Twitter και το Instagram με ένα βίντεο στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Σας παρουσιάζω τον... #Hendrix!!!!».

Η τραγουδίστρια ταυτόχρονα έδειξε και την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του δωματίου κάνοντας μία περιήγηση σ' αυτό, η οποία κατέληξε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να αποκαλύψει τον Hendrix που στέκονταν μπροστά του.

 Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το People, η Lopez εξακολουθεί να ζει τον έρωτά της με τον Ben Affleck καθώς τον περασμένο μήνα είχε δηλώσει στην εκπομπή Today ότι είναι ανοιχτή στο να παντρευτεί ξανά.

 

 

 

 

«Δεν ξέρω. Ναι, υποθέτω. Δηλαδή, με ξέρεις. Είμαι ρομαντική, ήμουν πάντα. Έχω παντρευτεί μερικές φορές», είχε πει η star «Εξακολουθώ να πιστεύω στην ευτυχία για πάντα, σίγουρα. Εκατό τοις εκατό», επισήμανε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ