Ράδιο Αρβύλα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Εκτός εκπομπής μετά από κατηγορίες για εκδικητικό πορνό

 Οι καταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού και οι ανακοινώσεις του Αντώνη Κανάκη...

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε χθες ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Η χιουμοριστική εκπομπή ξεκίνησε χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον Αντώνη Κανάκη να τονίζει πως δεν θα ξανά γυρίσει στην εκπομπή, αφού η συνεργασία τους έληξε. 

Ο λόγος είναι πολύ σοβαρός εξήγησε. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν ο Στάθης Παναγιωτόπυολος δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη θέλησή της.

Η απόφαση αυτή έρχεται στον απόηχο των διαδικτυακών αποκαλύψεων ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του και παρά τη θέλησή της.

Να αναφέρουμε ότι υπήρξε καταγγελία στα social media, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλοςέχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του.

Κανάκης: «Τα έχουμε χαμένα, είμαι σε σύγχυση - Νιώθουμε προδομένοι»

Ο Αντώνης Κανάκης στο ξεκίνημα της εκπομπής είπε τα εξής:

«Είναι μια πολύ παράξενη μέρα και είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Μας αρέσει πολύ η επικοινωνία μαζί σας, αλλά σήμερα τα έχουμε χαμένα. Είμαι σε σύγχυση και δεν έχω προετοιμάσει τι να πω. Θα κάνω προσπάθεια να εξηγήσω ήρεμα τι γίνεται. Από εδώ και πέρα δεν θα είναι μαζί μας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος».

Και συνέχισε: «Όταν ακούσαμε αυτό που έγινε δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Ο Στάθης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Πήγαν στα δικαστήρια, αλλά τελικά τα βρήκαν εξωδικαστικά».

«Σημασία, όμως, έχει το ανθρώπινο και το ηθικό κομμάτι. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο» είπε, εμφανώς προβληματισμένος, τονίζοντας πως «του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για το γεγονός ότι δεν ξέραμε κάτι τέτοιο. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μια οικογένεια και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για εμάς».

Και επανέλαβε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Για εμάς το σημαντικότερο είναι το ανθρώπινο και ηθικό θέμα. Νιώθουμε προδομένοι. Το ''Ράδιο Αρβύλα'' είναι μια εκπομπή ψυχολογίας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τώρα με αυτό που συνέβη», επισήμανε.

Κιούσης: «Δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας»

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κιούσης, ως πατέρας δύο κοριτσιών, παίρνοντας τον λόγο, είπε: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρόνων, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω».

Συνεχίζοντας, είπε τα εξής: «Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα, αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ, ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media, να της πω ότι ''θα διαβάσεις αυτό και αυτό''.

Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι "δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες, και να μην έκανα κάτι για αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο», αναφερόμενος στον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά.

«Όποτε και να το μαθαίναμε, το ίδιο θα συνέβαινε. Είμαστε κι εμείς γονείς, ένιωσα την ανάγκη να εξηγήσω στην κόρη μου τι έχει συμβεί», προέταξαν οι συμπαρουσιαστές του, με τους τρεις παρουσιαστές να καταλήγουν στο εξής: «Έτσι έχουν τα πράγματα. Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη και τη στήριξή μας στην κοπέλα».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1 αμέσως μετά τις αποκαλύψεις. H ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του ''Ράδιο Αρβύλα'' και ''VINΥΛΙΟ'', η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ