Μες τα μέλια η Jlo και ο Ben Affleck: Η νέα κοινή red carpet εμφάνιση & η ονειρική παστέλ τουαλέτα της star (φωτό & βίντεο)

Ο έρωτας δεν κρύβεται!

Άλλη μια κοινή red carpet εμφάνιση για τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του 49χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη «The Tender Bar» στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι δεν κρύβει πια τον έρωτά του με τους δυο τους να ανταλλάσσουν βλέμματα λατρείας στο κόκκινο χαλί και να περπατούν χέρι - χέρι. Πόζαραν λοιπόν μαζί για τους φωτογράφους γελώντας και κοιτώντας ο ένας τον άλλο με αγάπη.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

Για την περίσταση η 52χρονη star επέλεξε μια ονειρική Elie Saab τουαλέτα. Το φόρεμα υψηλής ραπτικής ήταν σε παστέλ γαλάζιο χρώμα, με βαθύ ντεκολτέ και διαφάνεια στο κάτω μέρος, ενώ την μέση της Jlo τόνιζε μια λεπτή βελούδινη ζώνη με φιόγκο.

Σύμφωνα με το elle.com είχε ολοκληρώσει το look της με ένα λαμπερό clutch Tyler Ellis. Παράλληλα φορούσε ένα αστραφτερό βραχιόλι και σκουλαρίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της μισά πιασμένα πάνω και μισά κάτω με απαλές μπούκλες.  Κομψός και ο συνοδός της που επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι σε κλασσική γραμμή.

Ο Affleck μίλησε πρόσφατα για την Lopez σε συνέντευξή του στο WSJ Magazine που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα. Ενώ διστάζει να μοιράζεται τις ακριβείς λεπτομέρειες για το πώς αυτός και η Jlo έσμιξαν ξανά την άνοιξη (ήταν αρραβωνιασμένοι αλλά είχαν χωρίσει το 2004) ανέφερε ότι ήταν μια υπέροχη ιστορία.

«Μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα κάτι όμορφο για μένα. Και, ξέρετε, ένα από τα πράγματα που πραγματικά εκτιμώ σε όλες τις πτυχές της ζωής μου τώρα είναι ότι το χειρίστηκα με τρόπο που το αντανακλούσε αυτό.

Η ζωή μου τώρα αντικατοπτρίζει όχι μόνο το άτομο που θέλω να γίνω, αλλά το άτομο που νιώθω πραγματικά ότι είμαι — κάποιος που δεν είναι τέλειος, αλλά κάποιος που προσπαθεί πολύ σκληρά και νοιάζεται πολύ να είναι ειλικρινής, αυθεντικός και υπεύθυνος. Θα μπορούσα απλώς να πω ότι αισθάνομαι υπέροχα που είμαι πολύ υγιής.

Και είναι μια καλή ιστορία. Είναι μια μεγάλη ιστορία. Και, ξέρετε, ίσως μια μέρα να την πω. Θα τα γράψω όλα» είπε και έκανε μια παύση. «Και μετά θα βάλω φωτιά», ολοκλήρωσε γελώντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ