Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του δήλωση μετά την καταγγελία για εκδικητικό πορνό - ''Ζητώ συγγνώμη δημοσίως από φίλους & συναδέλφους

Το Πρωινό μετέδωσε την πρώτη του δήλωση... 

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε χθες ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για εκδικητικό πορνό και πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής. Συγκεκριμένα δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη θέλησή της.

Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή είπε τα εξής: 

«Είναι μια πολύ παράξενη μέρα και είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Μας αρέσει πολύ η επικοινωνία μαζί σας, αλλά σήμερα τα έχουμε χαμένα. Είμαι σε σύγχυση και δεν έχω προετοιμάσει τι να πω. Θα κάνω προσπάθεια να εξηγήσω ήρεμα τι γίνεται. Από εδώ και πέρα δεν θα είναι μαζί μας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος».

Και συνέχισε: «Όταν ακούσαμε αυτό που έγινε δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Ο Στάθης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Πήγαν στα δικαστήρια, αλλά τελικά τα βρήκαν εξωδικαστικά».

«Σημασία, όμως, έχει το ανθρώπινο και το ηθικό κομμάτι. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο» είπε, εμφανώς προβληματισμένος, τονίζοντας πως «του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για το γεγονός ότι δεν ξέραμε κάτι τέτοιο. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μια οικογένεια και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για εμάς».

 

Και επανέλαβε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Για εμάς το σημαντικότερο είναι το ανθρώπινο και ηθικό θέμα. Νιώθουμε προδομένοι. Το ''Ράδιο Αρβύλα'' είναι μια εκπομπή ψυχολογίας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τώρα με αυτό που συνέβη», επισήμανε.

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου 

Ο ίδιος μετά τις αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπό του  έκανε την πρώτη δήλωση.

Η δήλωση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι γραπτή και την μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ