Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανάρτηση του ακτιβιστή που δημοσίευσε την καταγγελία για εκδικητικό πορνό (φωτό)

Τι έγραψε για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας;

Οι Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησαν χθες χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον Αντώνη Κανάκη να τονίζει πως δεν θα ξανάγυρίσει στην εκπομπή, αφού η συνεργασία τους έληξε. 

Ο λόγος είναι οι αποκαλύψεις για εκδικητκό πορνό και συγκεκριμένα για διαρροή ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη θέλησή της. 

Σε story που έκανε στα social media ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την καταγγελία, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης αναφέρει για την υπόθεση τα εξής:

«Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως κι έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων

Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

Και συνεχίζει στην ανάρτησή του λέγοντας ότι: «Και επειδή η κοπέλα είχε επικοινωνήσει με δημοσιογράφους πριν το βγάλουμε εδώ και δεν βρήκε επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του δήλωση μετά την καταγγελία για εκδικητικό πορνό - ''Ζητώ συγγνώμη δημοσίως από φίλους & συναδέλφους

 

Ας πούμε κάπου εδώ ότι εμείς σαν κοινό έχουμε δύναμη και ναι μπορούμε να βγάζουμε τις ειδήσεις σαν πρώτες πηγές μόνα μας και μετά να επιλέγουμε πώς θα φύγουν σε άλλα Μέσα. Αυτά από εμένα προς το παρόν».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ