Γιώργος Τράγκας: Ο μεγάλος έρωτας με την Μαρία Καρρά - παντρεύτηκαν 3 φορές - την τελευταία στο Λας Βέγκας (φωτό & βίντεο)

«Ήμουν γυναικάς μέχρι που την γνώρισα»

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Τράγκα έφερε μεγάλη θλίψη με τους οικείους του να μην μπορούν ακόμα να το πιστέψουν.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία». Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Με κορωνοϊού νοσούσε και η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία Καρρά, η οποία βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι τους. Η δημοσιογράφος  ήταν αναμφίβολα η γυναίκα της ζωής του και παρά την διαφορά ηλικίας τους (29 σχεδόν χρόνια) έμειναν μαζί για 22 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ήταν ο τρίτος γάμος για τον δημοσιογράφο ο οποίος έχει δύο γιος μαζί με την πρώτη του σύζυγο. «Ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ, δε με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα.

Της είπα γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα που λέγεται δημοσιογραφία και δε με παντρεύεσαι; Μου είχε πει "είστε τρελός κύριε"» είχε πει το 2019 στο Έλα Χαμογέλα» για το πώς την γνώρισε.

Ο Γιώργος Τράγκας και η Μαρία Καρρά παντρεύτηκαν συνολικά τρεις φορές! Μια με πολιτικό, μια με θρησκευτικό γάμο ενώ το 2019 ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας. Μάλιστα στον τελευταίο γάμο παπάς ήταν ο «Elvis»!

 

 

 

«Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές» θα πει ο δημοσιογράφος σε άλλη συνένντευξή του.

«Αποφάσισα την ανανέωση όρκων στο Λας Βέγκας με τη Μαρία Καρρά, τη γυναίκα που έχω παντρευτεί ήδη δύο φορές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τράγκας σε βίντεο που είχε ανεβάσει τότε στο κανάλι του στο Youtube λέγοντας επίσης ότι την ανανέωση των όρκων τους είδαν οι οικογένειές τους μέσω Live streaming.

«Δεν θέλω από σας πικρόχολα σχόλια, γιατί στα 50 μου έχω δικαίωμα να κάνω ότι θέλω. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας. Όσοι είστε νεότεροι από εμένα και έρθετε ως εδώ θα καταλάβετε γιατί το έκανα στο Λας Βέγκας» σχολίασε επίσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ