Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα: Εικόνες από το κατάλευκο τοπίο στο καταφύγιο Μπάφι - δείτε τα βίντεο

Χιονοπτώσεις αναμένονται και τις επόμενες ώρες

Ο καιρός έχει γίνει πιο ψυχρός με τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται στη χώρα να φέρνουν και τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα 

Σε βίντεο από το καταφύγιο στο Μπάφι, που δημοσιεύει το forecastweather Greece στο facebook, φαίνεται πως ήδη το έχει στρώσει, ενώ όπως αναφέρει η σελίδα πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται και τις επόμενες ώρες.

«Αν έχετε σκοπό να ανεβείτε στην Πάρνηθα να έχετε αλυσίδες ή χιονολαστιχα. Ο καιρός σε 3 ώρες θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση. Υπάρχει πιθανότητα και να αποκλειστείτε» προειδοποιεί το forecastweather Greece σε νεότερη ανάρτησή.

Live από την Πάρνηθα. Πυκνές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες.

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021

Live χιονόπτωση Από την Πάρνηθα.

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021

Οι εικόνες από το κατάλευκο τοπίο είναι υπέροχες και μας βάζουν για τα καλά το κλίμα του χειμώνα και των Χριστουγέννων!

 

Άστατος παραμένει ο καιρός σήμερα Τρίτη

Βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα παρατηρούνται το πρωί της Τρίτης 14/12 στην Αν. Μακεδονία και Θράκη, οι οποίες θα εξασθενήσουν σταδιακά μετά το μεσημέρι. Οι τοπικές βροχές και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως πάνω από τα 1000μ υψόμετρο που επίσης σημειώνονται στην Αν. Θεσσαλία, την Αν. Στερεά και τα νησιά του Αιγαίου θα συνεχιστούν καθ'όλη τη διάρκεια της Τρίτης και κατά διαστήματα στα κεντρικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα (Αν. Θεσσαλία - Εύβοια).

Δεν αποκλείεται η εκδήλωση καταιγίδων στο Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα φτάσουν τα 7 Μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις, σύμφωνα με το meteo.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ