Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «20 μέρες μετά την γνωριμία μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο - δεν το έκανε μόνο σε μένα» (βίντεο)

Η 30χρονη σήμερα κοπέλα μιλάει πρώτη φορά μετά την καταγγελία

Σάλος έχει προκληθεί μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διακίνηση υλικού με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων.

Η 30χρονη σήμερα κοπέλα μίλησε στο Star και περιέγραψε τα όσα βίωσε μετά την αποκάλυψη πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο από ιδιαίτερες στιγμές κυκλοφορούν στο ίντερνετ.

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό.

Γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας, ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες κι άλλων γυναικών δηλαδή. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου.

Είχε κι ένα μπλογκ το οποίο έχει μέχρι και σήμερα. Δεν το έχει κατεβάσει, και δεν ξέρω γιατί. Εμένα με ενημέρωσε μία φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα.  Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω. Απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου.

Απλά λόγω κορωνοϊού, καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια, ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά. Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του, και αυτό μου έκανε εντύπωση. Πώς δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα.

Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα, μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση, διέφυγε του αυτοφώρου, δε ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση, ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με μένα. Ακόμα και τώρα υπάρχουν, γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες.

Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανάρτηση του ακτιβιστή που δημοσίευσε την καταγγελία για εκδικητικό πορνό (φωτό)

Όταν τον γνώρισα, ήμουν 24 χρόνων. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει κι αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο» δήλωσε η κοπέλα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

O ίδιος νωρίς το πρωί της Τρίτης με μία γραπτή δήλωσή του ζήτησε δημόσια συγγνώμη και από την κοπέλα και από τους πρώην συνεργάτες του στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ