Καταγγελία σοκ για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού από νηπιαγωγό - αρνείται τις κατηγορίες ο 31χρονος (βίντεο)

Ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε τα όσα του εκμυστηρεύτηκε ο γιος του

Σοκάρει η καταγγελία ότι νηπιαγωγός κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο αγοράκι στις τουαλέτες του σχολείου. Ο ίδιος, μέσω της δικηγόρου του, αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου

Ειδικότερα ο πατέρας καταγγέλλει τη σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου του στο νηπιαγωγείο που πηγαίνει, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένας άνδρας.

Οι γονείς του παιδιού, αν και σε σοκ, προσπάθησαν να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους και αμέσως απευθύνθηκαν στις Αρχές. Πήγαν στην αστυνομία, κατέθεσαν μήνυση κατά του 31ος έτους νηπιαγωγού, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να συλληφθεί. Ο πατέρας του 4χρονου μίλησε στο Live News και το Mega περιγράφοντας τα όσα του είπε ο γιος του.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου «Μαμά πήγα στο μπάνιο». «…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο». «Με πήγε ο κύριος …, μαμά». «Ο κύριος …;»… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε… λέει «με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει» λέει, «διάφορα … στον … μου»», ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου.

Ο μικρός, εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις επίμαχες περιοχές, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε όταν ο νηπιαγωγός φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

«Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν… Επειδή δυο μέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός… Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το «Χαμόγελο του παιδιού», τους λέω «πώς να κινηθώ;», μου λέει «πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση». Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία», συμπλήρωσε ο πατέρας του 4χρονου.

Ο 31ος έτους νηπιαγωγός, αναμένεται σήμερα να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού οι οποίοι τώρα, με την βοήθεια των παιδοψυχολόγων που παρακολουθούν το 4χρονο αγόρι, προσπαθούν να καταλάβουν εάν παρόμοια πράξη είχε συμβεί στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, μέλημά τους, είναι να διαπιστωθεί εάν ο συγκεκριμένος νηπιαγωγός, ενδέχεται να έχει βλάψει κι άλλα παιδιά με τον ίδιο ή άλλο τρόπο.

«Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, χθες πήγαμε σε παιδοψυχολόγο, πάλι, να του μιλήσει… το παιδάκι το είπε σε όλους τους… όπου έχουμε πάει τα είπε όλα. Ευτυχώς. Για την ηλικία του μας είπαν ότι είναι πολύ ώριμο… Που να μη το έλεγε κιόλας… Μπορεί να του έκανε… Να το έκανε συνέχεια μετά αυτός», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Δεν υπάρχει απόλυτη ιατροδικαστική επιβεβαίωση για τα στοιχεία, τα οποία θα εξεταστούν στο δικαστήριο.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο νηπιαγωγός - θα ζητηθεί εκ μέρους του κατηγορουμένου η διεξαγωγή κοινωνικής έρευνας

Ο νηπιαγωγός αρνήθηκε τα πάντα με την δικηγόρο του να αναφέρει σε δήλωσή της: «Όσα κατατίθενται από τους γονείς του παιδιού είναι ψευδή και έχουν καταρριφθεί από την πρώτη ημέρα με βάση την ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε προανακριτικά υπό την εποπτεία του Εθνικου και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με βάση το πόρισμα αυτό δεν προέκυψε καμία ένδειξη (πολλώ δε μάλλον απόδειξη) άσκησης σεξουαλικής βίας ή παρενόχλησης οποιασδήποτε μορφής στον ανήλικο.

Αντίστοιχα ήταν τα πορίσματα και της παιδοψυχιατρικής έκθεσης του παιδιού. Οι αρμόδιοι ιατροί-πραγματογνώμονες, που επιλήφθηκαν άμεσα της υπόθεσης, έχουν καταρρίψει τα καταγγελόμενα από την οικογένεια του ανηλίκου και οι γονείς προσπαθούν σε μια απέλπιδα προσπάθεια διάσωσης των όσων έχουν καταθέσει στις διωκτικές αρχές να ασκήσουν πόλεμο εντυπώσεων μέσα από τα media δύο μέρες πριν την ανάκριση.

Τις επόμενες μέρες θα ζητηθεί εκ μέρους του κατηγορουμένου η διεξαγωγή κοινωνικής έρευνας για το περιβάλλον που μεγαλώνει το παιδί.

Ας αφήσουμε την ελληνική δικαιοσύνη και τους ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση να κάνουν τη δουλειά τους πριν βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματα του, δηλώνει η συνήγορος υπεράσπισης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ