Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από χθες συναντά τον Κρόνο και στην πορεία τον Ουρανό. Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί σήμερα. Μπορεί να μην καταφέρνουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, να αλλάζουν οι απόψεις ή οι συνθήκες γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φαίνεται ότι έχετε περισσότερα κάστανα στη φωτιά από αυτά που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να βγάλετε σώα κι αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να μην παραφορτώσετε το πρόγραμμα σας, διότι ούτως ή άλλως η μέρα κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση που δεν την έχετε υπολογίσει από την αρχή της. Καλύτερα να ορίσετε λιγότερα πράγματα και να τα φέρετε εις πέρας όπως πρέπει, παρά να διασπαστεί η προσοχή σας σε πολλά και να μην ολοκληρωθεί τίποτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και ίσως νιώθετε κάπως να ασφυκτιάτε μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή περισσότερη αυτοέκφραση όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το εδώ και τώρα μόνο και δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίεργη από πλευράς διάθεσης η σημερινή μέρα, αλλά αυτό που μπορεί να σας εκνευρίσει περισσότερο είναι κάποιες προκλήσεις που δεν τις περιμένατε από άτομα στον χώρο εργασίας, ακόμη όμως κι από την οικογένεια. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει την ανησυχία σας και μετά να γκρινιάζετε με το παραμικρό. Από την άλλη, ίσως νιώθετε κάποια αστάθεια αυτή τη στιγμή ή σας πιάνουν ανασφάλειες για την έκβαση μιας κατάστασης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ