Γκίνες: Η γιαγιά Baubles έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τα πάνω από 1.700 χριστουγεννιάτικα στολίδια της (φωτό & βίντεο)

Τα έχει μαζέψει από όλο τον κόσμο!

Με πάνω από 1.760 χριστουγεννιάτικα στολίδια να κρέμονται από το ταβάνι της, η Sylvia Pope, 78 ετών, χρειάζεται περισσότερους από τρεις μήνες για να στολίσει το σπίτι της!

Η ηλικιωμένη γυναίκα, από την Swansea της Ουαλίας, γνωστή ως Nana Baubles, έχει σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συλλογή εορταστικών στολιδιών στον κόσμο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίστηκε από τα Γκίνες, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και ελπίζει να έχει 2.000 μέχρι το νέο έτος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η κυρία Pope, η οποία συλλέγει στολίδια από όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια, αρχίζει να τα κρεμάει τον Σεπτέμβριο και τα κατεβάζει τον Μάρτιο – αν και ένα χρόνο τα άφησε για 12 ολόκληρους μήνες.

Το αγαπημένο της είναι ένα μπιχλιμπίδι Royal Doulton των 82 λιρών που σηματοδοτεί το διαμαντένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το 2012.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπεις όλα τα διαφορετικά είδη στολιδιών που μπορείς να αγοράσεις» δήλωσε η κυρία Pope.

Φωτογραφίες: guinnessworldrecords.com

Ο Craig Glenday, αρχισυντάκτης του Guinness World Records, είπε από πλευράς του ότι: «Η Nana Baubles έχει ξεκάθαρα έναό πάθος με τα Χριστούγεννα και είναι υπέροχο να μπορείς να μοιραστείς τη χαρά της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ