Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Σπύρος Σούλης μας συμβουλεύει: Αλλαγές στο καθιστικό για αρχάριους! Ανανεώστε το σαλόνι σας με 3 κινήσεις

Κρατήστε σημειώσεις... 

Τα υφάσματα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της διακόσμησης καθώς με τη βοήθειά τους μπορείτε να αλλάξετε σημαντικά τον προσωπικό σας χώρο.

Κουρτίνες, μαξιλάρια, ριχτάρια, τραπεζομάντηλα και πολλά άλλα συμβάλουν στην απόλυτη ανανέωση. Πολύχρωμα υφάσματα, βαμβακερά και δροσερά μπορούν να κοσμήσουν το καθιστικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αλλάξτε τις κουρτίνες Οι κουρτίνες μπορεί να είναι μια εύκολη και γρήγορη αλλαγή για το καθιστικό σας. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Αν τώρα πάλι δε θέλετε να κατεβάσετε την κουρτίνα σας μπορείτε να προσθέσετε ακόμα μια πάνω από την ήδη υπάρχουσα. Αν η βάση είναι μονόχρωμη εύκολα τοποθετείτε προσωρινά ένα πιο καλοκαιρινό ύφασμα, ακόμα και λινό.

σαλόνι

Αλλάζοντας τις κουρτίνες θα μεταμορφωθεί ο χώρος σας.

Ριχτάρια τα θαυματουργά Αν έχετε βαρεθεί το χρώμα του καναπέ ή της πολυθρόνας σας ή αν έχει φθαρεί δεν έχετε παρά να το αλλάξετε εύκολα και οικονομικά. Τα ριχτάρια θα αλλάξουν ριζικά την όψη του καναπέ σας κάνοντάς τον να μοιάζει καινούργιος. Υφάσματα πολλά και διαφορετικά τόσο στην ποιότητα όσο και στα χρώματα!

Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Είναι προτιμότερο να αγοράσετε πιο χοντρά και σταθερά υφάσματα, ανθεκτικά και φυσικά πλενόμενα. Η συχνή αλλαγή τους θα δίνει την αίσθηση πως συνεχώς τα έπιπλά σας και το σημαντικότερο δε θα σας κάνει να πλήττετε!

σαλόνι

Με ένα όμορφο ριχτάρι θα αναβαθμιστεί ο καναπές σας αναφέρει το spirossoulis.

Τραπεζομάντηλα και ράνερ Μπορεί τα τραπεζομάντηλα, τα σεμεδάκια και οτιδήποτε σκεπάζει τρεπαζάκια, τηλεοράσεις και σκρίνια να σας θυμίζουν τη γιαγιά σας, ωστόσο πολλές είναι οι φορές που κρίνονται αναγκαία. Μια βόλτα από το σπίτι της γιαγιάς θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν έχετε βαρεθεί το «γυμνό» καθιστικό σας δεν έχετε παρά να το ντύσετε.

Το τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ χρειάζεται ένα ράνερ-τραπεζομάντηλο για να του αλλάξετε την όψη, τουλάχιστον με τον πιο οικονομικό τρόπο. Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αλλαγές μπορείτε σε αντίστοιχο χρωματικό ύφος να ντύσετε διάφορα έπιπλα που μπορεί να απαρτίζουν το καθιστικό σας, ακόμα και τα ήδη υπάρχοντα μαξιλάρια.

σαλόνι

Δώστε χρώμα στο βαρετό τραπέζι της τραπεζαρίας ή στο coffee table βάζοντας ένα ράνερ πάνω σε αυτό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ