Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο - Τραγική φιγούρα η σύζυγός του (φωτό - βίντεο)

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον Γιώργο Τράγκα που έφυγε μετά από άνιση μάχη με τον κορωνοϊό.

Κατέληξε την Τρίτη 14/12  γύρω τις 03:00 ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας, που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με COVID-19 στο ΓΝ Σωτηρία.

Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου 'Η ΣΩΤΗΡΙΑ' ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας, που έχει υποκείμενα νοσήματα, με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19». 

Σήμερα φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν με πίκρα και σπαραγμό.  Η κηδεία του τελέστηκε στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά.

Στο τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα έδωσαν το παρόν συγγενείς και φίλοι του εκπλιπόντος. Η σύζυγός του Μαρία, συντετριμμένη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Να σημειωθεί ότι η Μαρία Τράγκα είχε προσβληθεί και εκείνη από κορωνοϊό και τώρα αναρρώνει.

Παρόντες στο τελευταίο αντίο, επίσης, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Γιάννης Δημαράς, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο Νίκος Νικολόπουος, ο Κώστας Χαρδαβάλας και πολλοί άλλοι. Εκεί και ο Γρηγόρης Πετράκος, τον οποίο εντόπισε ο φακός χωρίς τη μάσκα, όχι μόνο κατά την προσέλευσή του στην εκκλησία, όπου δεν υπήρχε συνωστισμός, αλλά και αργότερα όταν το πλήθος ήταν πυκνό και άπαντες φορούσαν τη μάσκα τους.

Επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα είναι αντί στεφάνων χρήματα να κατατεθούν στην "Κιβωτό του Κόσμου" (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού).

Επίσης, στην εκκλησία  ήταν από νωρίς το πρωί και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα αλλά και η πρώην σύζυγός του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υποβασταζόμενη βγήκε από τον Ιερό Ναό της Παγαγίας Ελευθερώτριας όπου τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία και μετέβη στο Δημοτικό Κοιμητήριο, όπου έγινε η ταφή του.

Φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ