Έγκλημα στα Γρεβενά: Ο 60χρονος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη μητέρα του πριν τη σκοτώσει - Δολοφόνος και της γιαγιάς του

Στον εισαγγελέα ο ο 59χρονος που φέρεται να έχει σκοτώσει την 83χρονη μητέρα του...

Πριν από λίγες ημέρες ένα σοκαριστικό έγκλημα στα Γρεβενά συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, ένας 60χρονος δολοφόνησε την μητέρα του. 

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών στα Γρεβενά, στο οποίο απευθύνθηκε ο 60χρονος την Τρίτη για να αναλάβει την κηδεία της μητέρας του, την οποία είπε πως είχε βρει νεκρή στο κρεβάτι της. Όμως, η περίεργη σπουδή που έδειξε ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ταφή, κίνησε υποψίες στον τελετάρχη που ενημέρωσε την Ασφάλεια.

Σήμερα έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τον 60χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες το 1993, είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο τη γιαγιά του. 

Το έγκλημα ίσως παρέμενε στο σκοτάδι, αν δεν βρισκόταν ένας αστυνομικός που θυμήθηκε ότι ο γιος της θανούσης είχε σκοτώσει την ηλικιωμένη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια στο ίδιο χωριό, όταν και ο ίδιος ήταν 32 χρόνων!

Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η φρίκη με το έγκλημα δε σταματά εδώ καθώς ο μητροκτόνος φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη μητέρα του πριν την σκοτώσει.

Οι πληροφορίες έρχονται με βάση την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκη όταν κατά τη νεκροψία – νεκροτομή ανακάλυψαν πως η άτυχη γυναίκα είχε κακοποιηθεί σεξουαλική πριν την σκοτώσει.

Όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές στη Voria.gr, ο μητροκτόνος είχε βιάσει τη μητέρα του πριν τη δολοφονήσει. Συγκεκριμένα, από τη νεκροψία προέλυψαν πτυχές σεξουαλικής κακοποίησης κατά φύσιν που έγιναν προθανάτια. Η αιτία του θανάτου της γυναίκας ήταν πνιγμός στον λαιμό.

Το χρονικό της δολοφονίας 

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε χάρη στην οξυδέρκεια του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών στα Γρεβενά, στο οποίο απευθύνθηκε ο 60χρονος την Τρίτη για να αναλάβει την κηδεία της μητέρας του. Όπως του είπε, την είχε βρει νεκρή στο κρεβάτι της.

Όμως, η περίεργη σπουδή που έδειξε ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ταφή, κίνησε υποψίες στον τελετάρχη που ενημέρωσε την Ασφάλεια.

Το έγκλημα ίσως παρέμενε στο σκοτάδι, αν δεν βρισκόταν ένας αστυνομικός που θυμήθηκε ότι ο γιος της θανούσης είχε σκοτώσει την ηλικιωμένη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια στο ίδιο χωριό, όταν και ο ίδιος ήταν 32 χρόνων! Μάλιστα, είχε κριθεί ψυχοπαθής και νοσηλεύτηκε αρκετά χρόνια σε ψυχιατρική κλινική.

Έτσι, η Ασφάλεια ενημέρωσε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών και εκείνος έδωσε εντολή να γίνει νεκροτομή στην σορό της Βικτωρίας Παπαστεργίου.

Πράγματι, ο ιατροδικαστής στην Θεσσαλονίκη διαπίστωσε πως η ηλικιωμένη είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας το βράδυ της Τρίτης και ότι ο θάνατός της είχε επέλθει από ασφυξία, πιθανότατα με κάποιο μαξιλάρι που έφραξε τις αναπνευστικές οδούς! Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και διέταξε την σύλληψη του γιου του θύματος.

Οι άνδρες της Ασφάλειας τον αναζήτησαν στο σπίτι του, αλλά δεν τον βρήκαν κι έτσι «χτένισαν» επί ώρες την ευρύτερη περιοχή, ώσπου τελικά εντόπισαν τον 60χρονο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ