Sharon Stone: «Μεγάλωσα μισώντας τη μητέρα μου, το χαστούκι έπεφτε σύννεφο, έσπαγε βούρτσες στο κεφάλι μου» (βίντεο)

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το βιβλίο της διάσημης ηθοποιού

Νέα αποσπάσματα από το βιβλίο της Sharon Stone The Beauty of Living Twice, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την διάσημη ηθοποιό να περιγράφει στις σελίδες του την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον παππού και την γιαγιά της, αλλά και για την δύσκολη σχέση με την μητέρα της την οποία όπως λέει η ίδια «μισούσε».

«Αν αντιμιλούσα, το χαστούκι έπεφτε σύννεφο. Αν κουνιόμουν την ώρα που με χτένιζε, μπορεί και να έσπαγε η βούρτσα πάνω στο κεφάλι μου – έσπασε μερικές φορές. Μεγάλωσα μισώντας την. Όχι μόνο για όλα αυτά, αλλά για την ψυχρότητά της» γράφει για την μητέρα της η ηθοποιός του Βασικό Ένστικτο ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει για την κακοποίηση από τους παπούδες της ότι: «Η γιαγιά μου μας έβαζε σε ένα δωμάτιο μαζί του και κλείδωνε την πόρτα».

Όσο για την ταινία που την έκανε διάσημη είπε: «Αφού γυρίσαμε το “Βασικό Ένστικτο”, με κάλεσαν να το δω. Όχι μόνη μου με τον σκηνοθέτη, όπως θα περίμενε κανείς δεδομένης της κατάστασης που μας έκανε όλους, ας πούμε, επιφυλακτικούς, αλλά σε μια αίθουσα γεμάτη ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν καμία σχέση με το έργο.

Έτσι είδα για πρώτη φορά το πλάνο με το αιδοίο μου, αρκετό καιρό αφότου μου είχαν πει: “εμείς εδώ δεν βλέπουμε τίποτα – πρέπει, όμως, να βγάλεις το εσώρουχό σου γιατί το λευκό αντανακλάται στο φως και φαίνεται ότι φοράς”» 

Η αυτοβιογραφία της Sharon Stone κυκλοφρεί πλέον και στα ελληνικα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ