Η 16χρονη Άννα Αργυρού ενθουσίασε στο The Voice - η επόμενη μεγάλη star του τραγουδιού; (βίντεο)

Οι κριτές την αποθέωσαν!

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε χθες το τηλεοπτικό κοινό στον ημιτελικό του The Voice ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς από τη θέση των coaches έβαλαν τα δυνατά τους ώστε οι διαγωνιζόμενοι των ομάδων τους να περάσουν στον τελικό. Το τηλεοπτικό κοινό βέβεια είναι αυτό που αποφασίζει!

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, ενώ ένα από τα πρόσωπα που κατάφερε να εντυπωσιάσει ήταν η Άννα Αργυρού η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «Listen». Οι κριτές την αποθέωσαν ενώ ο Ρουβάς σηκώθηκε όρθιος για να την χειροκροτήσει, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης, μετά το μήνυμα που έλαβε για τη διαγωνιζόμενη του "Team Sakis" από τη βαπτιστήρα του, ευχαρίστησε όλο του το σόι!

Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα συγκινήθηκε με την εμρηνεία της Άννας λέγοντάς της: «Συγκινούμαι πάρα πολύ, σε βλέπω τώρα πάνω στην σκηνή πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι, σαν ένα μπουμπούκι που ανθίζει διαρκώς και δεν έχει τελειωμό. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μας δείξεις την ομορφιά σου.

Όχι την εξωτερική, αυτή την έχεις, δεν χρειάζεται να μιλάμε, αλλά την εσωτερική λάμψη, την σεμνότητα που έχεις. Η Άννα είναι φοβερό κορίτσι και δουλευταρού, παρόλο που είχαμε θεματάκια με τη φωνή της, έκατσε και εργάστηκε μεθοδικά».

Την ίδια ώρα η Έλενα Παπαρίζου «είδε» στο πρόσωπο της 16χρονης την επόμενη μεγάλη star του τραγουδιού: «Θέλω ο κόσμος να θυμάται πως είσαι μόλις 16 ετών, θέλω να το θυμάται αυτό ο κόσμος, Δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα, αλλά εγώ αυτό που νιώθω μέσα μου για σένα είναι πως ακριβώς σε δέκα χρόνια θα είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες ότι έχουμε μια τέτοια Άννα, το λέω αυτό και συγκινούμαι. Μπράβο Άννα, μπράβο»,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ