Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Ο Ήλιος, τελευταία μέρα στον Τοξότη, σχηματίζει μια θετική όψη εξαγώνου με τον τυχερό Δία στον Υδροχόο, δίνοντας μας ελπίδα τουλάχιστον να αντέχουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Από την άλλη, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, βοηθώντας να βρούμε λύσεις και εναλλακτικές ίσως την πιο θετική μέρα της εβδομάδας για όλους και κυρίως για τα ζώδια του αέρα.

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα με αρκετές θετικές όψεις η σημερινή, καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια όψη που ευνοεί κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Για σας τους Κριούς η όψη του Δία με τον Ήλιο θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας προσωπικούς κι επαγγελματικούς, τις σπουδές, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι επιρροές σήμερα αγαπητοί Ταύροι, αφού από τη μια έχουμε μια από τις θετικότερες όψεις, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, και ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, γυρίζει φαινομενικά ανάδρομη, άρα κάποιες συνθήκες μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολες από δω και κάτω. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία συνδέει τον τομέα των οικονομικών με τον τομέα της καριέρας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές όψεις σχηματίζονται σήμερα και μάλιστα σε ζώδια του αέρα, όπως το δικό σας, και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου τις τελευταίες 3-4 μέρες. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία ειδικά για κάποιους από σας μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ