Θεοδωρίδου: «Καλώς να έρθει και ο τρίτος γάμος - ένας ωραίος τύπος, να λέει «Νατάσα» και να σβήνει!» (βίντεο)

Ποιος είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να κερδίσει την καρδιά της;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε την Κυριακή στη κάμερα του «Όλα Γκουντ» και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου.

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις σχέσεις και την προσωπική της ζώη λέγοντας: «Επειδή μια σχέση μπορεί να τελειώσει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να καταλάβεις γιατί τελείωσε. Αν το καταλάβεις, τότε η μισή νίκη έχει γίνει και η άλλη μισή είναι προσωπική υπόθεση».

 

 

«Στην αχαριστία τραβάω… κόκκινη γραμμή και δεν χρειάζομαι δεύτερη ερώτηση» είπε ακόμα και πρόσθεσε: «ναι, με φλερτάρουν οι άντρες, δεν έχω παράπονο αλλά μπορούν και καλύτερα»!

Όταν, όμως, η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ μίλησε για… τρίτο γάμο, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκρίθηκε άμεσα. «Ε με τον γάμο, σήμερα! Έχει πέσει κανένα σύνθημα; Ποιος ο λόγος να με ρωτάνε όλοι αν θα παντρευτώ; Καλώς να έρθει και ο τρίτος γάμος…».

 

 

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να κερδίσει την καρδιά της; «Ένας ωραίος, τίμιος τύπος ο οποίος ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τι ζητάει και με θέλει πάρα πολύ. Δηλαδή λέει «Νατάσα» και να σβήνει!  Σβήνουν όλα, βγαίνουν από το ρεύμα» απάντησε με χαμόγελο η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η τραγουδίστρια έχει υπέρξει παντρεμένη με τον Ανδρεά Φουστάνο από το  1999 έως το 2007, ενώ είχε πεντρευτεί και τον Βάσιλη Μπέτα, με τον οποίο χώρισε το 1996. Από τον πρώτο της γάμο έχει αποκτήσει την Χριστιάνα, ενώ από τον δεύτερο, με τον γνωστό πλαστικό χειρούργο την Αδνριάνα Φουστάνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ