The Voice: Μεγάλη νικήτρια η 16χρονη Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά - μάγεψε στον τελικό (βίντεο)

Κέρδισε κριτές και τηλεθεατές με το ταλέντο της

Νικήτρια του μεγάλου τελικού του The Voice of Greece αναδείχθηκε η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Η 16χρονη, που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές και στον ημιτελικό  βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κορυφή αυτού του κύκλου του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Σε αυτή τη βραδιά ανέβηκαν στη σκηνή  για τελευταία φορά, οι 8 φιναλίστ με μοναδικό στόχο να «κερδίσουν» από το τηλεοπτικό κοινό την μεγάλη νίκη!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μηλιώτη, την Ελένη Ολυμπίου, τον Δημήτρη Κανάκη, την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, την Άννα Αργυρού, τον Γιώργο Γλυκοκόκκαλο, την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Πάττα.

Από αυτούς, στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του The Voice, κατάφεραν να περάσουν ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από τον Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Έτσι, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ακόμα ένα τραγούδι μπροστά στους coaches και τους τηλεθεατές του The Voice. Μόνο ένας ή μία, ωστόσο, θα μπορούσε να βρεθεί στην κορυφή αυτού του κύκλου του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Και το όνομα του νικητή του The Voice, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, είναι… Άννα Αργυρού!

Ήταν συγκλονιστική… Ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού, από τα Blind Auditions η νεαρή καλλιτέχνιδα είχε κλέψει τις καρδιές των coaches, με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να πατάνε το κουμπί στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα της ερμηνείας της και στη συνέχεια να δίνουν… μάχη για να τη φέρουν στην ομάδα τους. 

Τελικά η ίδια κατέληξε στο Team Sakis, ξεχώρισε -όπως είπε κατά τη διάρκεια του τελικού- από τις εμφανίσεις της αυτή στα cross battles, ενώ και στον ημιτελικό μάγεψε άπαντες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ