Μάριος Φραγκούλης: «Στο σχολείο μου έκαναν bullying - παρακαλούσα τη θεία μου να τη λέω μητέρα» (βίντεο)

Ο διάσημος τενόρος σε  μια βαθιά ανθρώπινη και "ψυχαναλυτική" συνέντευξη 

Ο Μάριος Φραγκούλης έδωσε μια βαθιά ανθρώπινη και "ψυχαναλυτική" συνέντευξη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη στην ΕΡΤ2.

Ο τενόρος μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το bullying που βίωσε. «Όταν ήρθαν οι βιολογικοί γονείς μου στην Ελλάδα να τους δω, πήγα στο αεροδρόμιο και έγινα φίλος με ένα παιδάκι.

Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήταν ο αδερφός μου. Αυτή την ήταν μία δύσκολη στιγμή, πολύ συγκινητική. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου και δεν μπορούσα. Ήμουν γεμάτος με ερωτηματικά».

«Στο σχολείο μου έκαναν bullying γιατί έλεγα συνέχεια «θα έρθει η θεία μου να με πάρει» και έλεγαν ότι ο Μάριος έχει μόνο θεία, δεν έχει μητέρα. Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα τη θεία μου να τη λέω μητέρα και μου έλεγε όχι έχεις τη μητέρα σου στην Αφρική που σε αγαπάει πολύ».

Ο Μάριος Φραγκούλης κατάγεται από την Κάσο της Δωδεκανήσου (από τη μεριά του πατέρα του, που ήταν μέλος της Κασιακής παροικίας της Μπέιρας Μοζαμβίκης) και από την Κέρκυρα (από τη μεριά της μητέρας του). Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1966 στην τότε Νότιο Ροδεσία (νυν Ζιμπάμπουε) της Αφρικής, αλλά μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Αθήνα, όπου τον μεγάλωσαν η αδελφή της μητέρας του και ο άντρας της, τους οποίους και θεωρεί ως αληθινούς του γονείς. Σπούδασε βιολί επί 12 χρόνια – 4 με τον Βατικιώτη στο Ελληνικό Ωδείο και 8 με τον Δεσποτίδη στο Ωδείο Αθηνών.

Σε ηλικία 11 ετών πραγματοποίησε την πρώτη του μικρή δισκογραφική του εργασία, τραγουδώντας το ρόλο του Issachar στο musical του Andrew Lloyd Webber «Joseph and his amazing technicolour raincoat». Τότε πραγματοποίησε και την πρώτη του γνωριμία με το «Άξιον εστί» του Θεοδωράκη, όπου τραγούδησε ως σολίστ (το μέρος του λαϊκού τραγουδιστή), σε μια παράσταση η οποία κέρδισε στο διαγωνισμό καλύτερης χορωδίας.

Φοιτούσε σε αγγλικό σχολείο, που οργάνωνε τακτικά θεατρικές παραστάσεις κι έτσι από πολύ νωρίς δοκίμασε τις δυνάμεις του σε πολλά έργα: σε ηλικία 15 ετών ήταν ο κονφερανσιέ στο «Καμπαρέ» και 16 ετών έπαιξε τον Τόνυ στο «West Side Story»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ