Περίγελος ο μέγας & πολύς Salt Bae: Ο Τούρκος σεφ επισκέφτηκε την μαμά του φορώντας τα γυαλιά του μετά από 2 χρόνια (βίντεο)

Τα σχόλια των followers του

Ο Nusret Gökçe - ο Τούρκος σεφ γνωστός στο διαδίκτυο ως «Salt Bae», κατάφερε για ακόμα μια φορά να βρεθεί στο επίκεντρο σχολιασμών, στα social media.

Ο εκατομμυριούχος εστιάτορας μοιράστηκε με τους 40.8 εκατομμύρια followers του στο Instagram ένα βίντεο από την επανένωση που είχε με την μητέρα του, την οποία είχε να δει δύο χρόνια.

Στα πλάνα τους βλέπουμε στο σπίτι των γονιών του στην Τουρκία με τον σεφ να φορά τα μαύρα γυαλιά ηλίου του και ένα ριγέ κοστούμι ίδιου χρώματος. 

Το βίντεο που ανέβασε έχει συγκεντρώσει πάνω από 6.000 views με πολλούς να σχολιάζουν αφενός ότι δεν έβγαλε τα γυαλιά του και αφετέρου ότι η μητέρα του ζει σε ένα σπίτι αρκετά απλοϊκό, για τα λεφτά που έχει ο γιος της.

Για την ιστορία η περιουσία του Salt Bae εκτιμάται στα 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το wealthypersons.com.

«Όταν σε δω... βγάλε τα γυαλιά, είναι η μητέρα σου» έγραψε κάποιος χρήστης, ενώ άλλος σχολίασε «βγάλε τα γυαλιά σου μποστά στην μητέρα σου». 

«Κανονικά πρέπει να της αγοράσεις κάστρο, ζει σε ένα αρκετά απλοϊκό σπίτι» διαβάζουμε σε άλλο σχόλιο ενώ κάποιος τέταρτος έγραψε: «γιατί ζει σε τέτοιες συνθήκες ενώ έχει τόσο πλούσιο γιο και γιατί να μην την έχει δει για δύο χρόνια, ενώ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο».

Φυσικά δεν έλειψαν και αυτοί που τον υποστήριξαν γράφοντας πόσο όμορφο είναι τα τους βλέπουν μαζί, αλλά και πως η μητέρα του μπορεί αν είναι ευτυχισμένη εκεί που ζει.

 

Σημειώνεται ότι ο χαρισματικός 38χρονος μάγειρας είχε γίνει meme το 2017 για τον θεατρικό τρόπο με τον οποίο έκανε την προετοιμασία και το καρύκευμα του κρέατος. Από τότε, ο Nusret άνοιξε franchise σε όλο τον κόσμο και κατάφερε να γίνει περίγελος με τις τιμές!

Ειδικότερα στο εστιατόριό του που βρίσκεται στο Knightsbridge του Λονδίνου μια μεγάλη μπριζόλα Tomahawk κοστίζει 734 ευρώ, ενώ τα αναψυκτικά είναι περίπου στα 10 ευρώ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ