Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη μας κάνει πιο ευαίσθητους & πιο ευσυγκίνητους - Το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα δημιουργεί νοσταλγική διάθεση

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Σήμερα είναι η μέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι είναι η μέρα που ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και ξεκινούν τα γενέθλια του 10ου ζωδίου του ζωδιακού.

Το ζώδιο του Αιγόκερου που κυβερνά ο Κρόνος φέρνει πάντα τη γιορτή των Χριστουγέννων, αλλά και στην αρχαιότητα την ίδια περίοδο γιορτάζονταν τα Σατουρνάλια προς τιμήν του θεού Σατούρνου, ο οποίος ταυτίζεται με τον Ελληνικό θεό Κρόνο και αντιστοιχεί στην γιορτή των Κρονίων. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις μέρες που η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της. Παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σάς περιμένουν, ακόμη κι αν δεν έχετε καμία όρεξη να ανταποκριθείτε σε αυτές. Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα, καλύτερα να μην το κάνετε, διότι αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας και αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές φορές δεν χρειάζεται κάτι να σας πιέσει εξωτερικά για να νιώθετε «κάπως». Υπάρχουν και τα εσωτερικά άγχη και προβλήματα που συσσωρεύετε καιρό και μπορεί να σας ζορίσουν ψυχολογικά ή είναι η σκέψη όλων όσων πρέπει να κάνετε που σας αγχώνει. Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, διότι μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε κυμαινόμενα επίπεδα η ενέργεια και η διάθεση σας σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς μπορεί να ξεκινάτε με ορμή και διάθεση να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και κάπου μέσα στη μέρα να μην έχετε κέφι να κάνετε τίποτε ή να παρατάτε αυτό που ξεκινήσατε με ενθουσιασμό το πρωί. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ