Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θύμισε στον William & την Kate Middleton τον γάμο τους - τα είπαν όλα με τα μάτια (βίντεο)

Μια τρυφερή στιγμή

Μια γεύση από την συναυλία με τα χρισουγεννιάτικα κάλαντα, που αναμένεται να μεταδωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παραμονή των Χριστουγέννων, έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο ITV1.

Η Kate Middleton στις 8 Δεκεμβρίου φιλοξένησε το «Royal Carols: Together in Christmas» και εκείνη και ο πρίγκιπάς της μοιράστηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται στο σχετικό κλιπ που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, την ώρα που η Ellie Goulding ερμηνεύει μια διασκευή του «Have Yourself a Merry Little Christmas» η Kate και ο πρίγκιπας William ανταλάσσουν ένα γλυκό χαμόγελο.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by blake news? (@iamblaake)

 

Και λογικό αφού στη συναυλία με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα υπήρχαν πολλά που τους θύμισαν τον γάμο τους.

Αφενός πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, όπου το ζευγάρι αντάλλαξε τους γαμήλιους όρκους του το 2011 και αφετέρου ήταν η Ellie Goulding εκείνη που είχε τραγουδήσει όταν οι royal χόρεψαν το πρώτο τους χορό ως παντρεμένο πια ζευγάρι.

 

 

 

 

 

 

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία, σύμφωνα με το People, είναι στενή φίλη με την ξαδέρφη του William, την πριγκίπισσα Ευγενία, είχε μιλήσει για το τραγούδι το «Your Song» του Έλτον Τζον που ερμήνευσε στην λαμπερή δεξίωση. «Ήμουν τόσο νευρική που τα χέρια μου έτρεμαν» είχε πει μεταξύ άλλων στην Vogue Australia το 2016.

Παράλληλα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση είχε κάνει μια αξεπέραστη εορταστική εμφάνιση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

 

 

 

 

Η 49χρονη σύζυγος του William και μητέρα των τριών παιδιών τους επέλεξε το κατεξοχήν χρώμα για τις γιορτές, το κόκκινο φορώντας ένα απίθανο coat dress με ένα φιόγκο στην λαιμόκοψη, από την Catherine Walker.

Είχε ολοκληρώσει το look της με επίσης κατακκόκινες γόβες Gianvito Rossi, μια Miu Miu τσάντα και σκουλαρίκια με ζαφείρια τα οποία, σύμφωνα με την daily mail άνηκαν στην μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ