The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς πανηγυρίζει με την 16χρονη Άννα Αργυρού τη νίκη της - Το γλυκό «ευχαριστώ» στην Κάτια Ζυγούλη (φωτό)

Δεν παρέλειψε εκτός από τους συνεργάτες να ευχαριστήσει και την σύζυγό του

Μια φωτογραφία από τον μεγάλο τελικό του The Voice ανέβασε στην σελίδα του στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς.

Στην εικόνα τον βλέπουμε τον διάσημο τραγουδιστή να έχει σηκώσει ψηλά την Άννα Αργυρού, την 16χρονη που κατάφερε να μαγέψει τους πάντες και να αναδειχθεί η νικήτρια του διαγωνισμού ταλέντων.

Η Αργυρού, η οποία ήταν στο team Sakis και είχε εντυπωσιάσει τους κριτές και στον ημιτελικό,  βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κορυφή αυτού του κύκλου του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Ο coach της λοιπόν, με αφορμή τη νίκη της Άννας, δημοσίευσε στα social media τη σχετική φωτογραφία με τον ίδιο να ευχαριστεί παράλληλα τους υπόλποιπους κριτές ,όλους τους συνεργάτες, τον μαέστρο και την ορχήστρα, τους συντελεστές και την εξαιρετική ομαδα παραγωγής που όπως έγραψε τον «εμπιστεύτηκαν».

Ωστόσο ο Σάκης Ρουβάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την αγαπημένη του σύζυγο Κάτια Ζυγούλη «για την απαράμιλλη στήριξη και αγάπη της!».

Photo: Instagram

Αναλυτικά έγραψε στην ανάρτηση: «Το φετινό Voice έφτασε στο αποκορύφωμα του, αφήνοντας πίσω του την αίσθηση μιας μοναδικής εμπειρίας! Η αγάπη που δείξατε για το #teamsakis καθώς και η νίκη της ξεχωριστής μας @annaargyrouu με γεμίζουν με χαρά κι ευγνωμοσύνη!

Ευχαριστώ όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με το ταλέντο τους, τους πιο αγαπημένους coaches @helenapaparizouofficial @panosmouzourakis
@argiros_konstantinos , και τον @giorgoslianoss ,όλους τους συνεργάτες, τον μαέστρο και την ορχήστρα, τους συντελεστές και την εξαιρετική ομαδα παραγωγής του @thevoiceofgreece στον @skaitv.gr που μας στήριξαν καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, την @minosemi_official για την πίστη που έχουν στους νέους καλλιτέχνες, και φυσικά την @katiazygouli για την απαράμιλλη στήριξη και αγάπη της! Φύγαμε για τα επόμενα! ?».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ