Η απίθανη συλλογή αυτοκινήτων του Βασίλη Καρρά με μοντέλα άλλων δεκαετιών - ακόμα και προπολεμικά (βίντεο)

Στο παρελθόν δουλευε και ως μηχανικός αυτοκινήτων

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής διαθέτει μια ικανή συλλογή παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που δεν βλέπει συχνά το φως της δημοσιότητας.

Στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα και μέχρι να αρχίσει να βιοπορίζεται από το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς δουλευε και ως μηχανικός αυτοκινήτων. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος, μιας ο γνωστός Καβαλιώτης τραγουδιστής τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Το Νοέμβριο οι βορειοελλαδίτες Unboxholics με το ομώνυμο κανάλι στο YouTube επισκέφτηκαν τον Βασίλη Καρρά στο κτήμα του και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Πέρα από το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με το τεράστιο κτήμα του, παράγοντας φρούτα, λαχανικά και ελαιόλαδο.

Στα οικήματα που υπάρχουν μέσα στο κτήμα, υπάρχει και ένα που φιλοξενεί στον πάνω όροφό του ορισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες των προηγούμενων δεκαετιών. Μερικά μάλιστα είναι αρκετά παλιά, μεταπολεμικά.

Τα μοντέλα αυτά είναι η προσωπική συλλογή του Βασίλη Καρρά και αποτελείται σύμφωνα με το  carandmotor.gr από περίπου 20 καλοσυντηρημένα οχήματα των εταιρειών Jaguar, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Jeep, FIAT, MINI, Citroen, Peugeot, Volkswagen, Lada και άλλων.

Διακρίνουμε μεταξύ άλλων "Σκαραβαίο", Mini, Citroen 2CV, Ford Cortina, BMW 2002, Citroen GS και άλλα. Παράλληλα, στο κέντρο του χώρου εκτίθενται και μοτοσυκλέτες μιας παλαιότερης εποχής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ