Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο περιγράφει τη στιγμή που βούτηξε σε μια παγωμένη λίμνη για να σώσει τα σκυλάκια του (βίντεο)

Είναι διατεθειμένος να ρισκάρει μέχρι και τη ζωή του

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι διατεθειμένος να ρισκάρει μέχρι και τη ζωή του για τα αγαπημένα του σκυλιά!

Όπως είπε ο διάσημο ηθοποιός την ημέρα που τα χάσκι ήταν μαζί του στο σετ για τα γυρίσματα της ταινίας «Don't Look Up», πήδηξε στο παγωμένο νερό για να σώσει τον Jack και την Jill.

Ο 47χρονος σταρ περιέγραψε το περιστατικό σε συνέντευξη που έδινε για το νέο film, μαζί με τους συμπρωταγωιστές του Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Tyler Perry, Jonah Hill και τον σκηνοθέτη της ταινίας Adam McKay.

«Βασικά, και οι δύο έπεσαν σε μια παγωμένη λίμνη», είπε ο Ντι Κάπριο ενώ στη συνέχεια η Lawrence συμπλήρωσε την ιστορία λέγοντας ότι αρχικά «ένα από τα σκυλιά έπεσε μέσα και πήδηξε (ο Ντι Κάπριο) στην παγωμένη λίμνη για να τον σώσει».

Μόλις όμως πήγε να βγάκει το ένα σκυλί έξω τότε πήδηξε μέσα το άλλο! Τελικά και οι τρεις κατέληξαν στο παγωμένο νερό με τον ηθοποιό να αναφέρει: «Λοιπόν, ο άλλος άρχισε να γλύφει αυτόν που πνιγόταν και μετά ήμασταν όλοι μαζί στην παγωμένη λίμνη». Ακόμα εξήγησε ότι όλο αυτό ήταν σοκαριστικό για τα δυο σκυλιά που είναι συνηθισμένα στα πιο ζεστά νερά της νότιας Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρει το People επικαλούμενο το Page Six τα σκυλιά διασώθηκαν από τον Ντι Κάπριο και την 24χρονη φίλη του, το μοντέλο Καμίλα Μορόνε, το 2020, ενώ το ζευγάρι είχει επίσης ένα ακόμα χάσκι που ονομάζεται Sally.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camila.morronee

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 47χρονος σταρ βουτάει στο νερό για να σώσει μια ζωή, αφού το 2019 έσωσε έναν άνδρα που έπεσε από γιοτ κοντά στο Σεντ Μπαρτς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ