Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα περάσουμε από διαφορετικά στάδια τόσο διάθεσης, ψυχολογίας όσο και ενέργειας σήμερα

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα είναι ιδιαίτερα ενεργητική, καθώς σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη, αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό, ενεργοποιώντας την κύρια όψη της χρονιάς: το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που σχηματίζεται για τελευταία φορά την παραμονή των Χριστουγέννων. 

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα προχωρά σε όλες τις δυσαρμονικές όψεις που έχει να αντιμετωπίσει, το κλίμα ζωντανεύει, αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με έναν συνεργάτη ή ένα πρόσωπο σημαντικό στη ζωή σας, καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για το πώς νιώθετε, παρά να ακούσει μισόλογα από άλλους και στο τέλος να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έμφαση σήμερα με τη Σελήνη στον Λέοντα είναι στον χώρο του σπιτιού, αλλά από την ίδια πηγή φαίνεται ότι προέρχεται και κάποιο στρες. Φυσικά και από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καριέρα μπορεί να προκύψει ενόχληση, καθώς σταθερά ο Κρόνος που ενεργοποιείται από τη Σελήνη περιδιαβαίνει στον συγκεκριμένο τομέα στο ωροσκόπιο σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μια φρενίτιδα έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει μια πλειάδα δυσαρμονικών όψεων που δημιουργούν μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε στις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα μπορείτε να βγάζετε πέρα περισσότερα από 1-2 πράγματα. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ