Αντίνοος Αλμπάνης:Ανακοίνωσε την ματαίωση της παράστασης που πρωταγωνιστεί - ''Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης με ταλαιπωρεί''

Ο ηθοποιός για λίγο διάσημα θα απέχει από το θέατρο... 

Την ματαίωση της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, ανακοίνωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε περισσότερα, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν έχει κορωνοϊό, έκανες όμως όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που χρειάζεται.

Ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και υποσχέθηκε να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι για να γίνει μια αγκαλιά με τον κόσμο που τον στηρίζει και τον αγαπά.

Όπως ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, τον ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που τον αποτρέπει από το να συνεχίσει στην παράσταση.

«Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς από χθες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” στο θέατρο Tempus Verum. Παρ’ όλη την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την Covid-19.

Ζητώ μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζω την κατανόησή σας. Θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνω γρήγορα καλά και να μπορέσουμε πάλι να γίνουμε μια αγκαλιά» έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

albanis-instagram-parastasi.jpg

Ο καρκίνος που τον χτύπησε

Πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. 

«Το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι το πως θα σταθείς εσύ απέναντι στους άλλους. Έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη να γνωρίσουν ξαφνικά, με ένα μαγικό τρόπο πως να σε χειριστούν χωρίς να νιώσεις άβολα ή στριμωγμένα ή να απολογηθείς για κάτι, το οποίο δεν έχεις επιλέξει. Κάθε ασθενής είναι διαφορετική προσωπικότητα με άλλες επιθυμίες, ανάγκες και αντοχές», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που χρειάστηκε να το ανακοινώσει στους δικούς του ανθρώπους. «Είναι μια δύσκολη στιγμή, όταν το ανακοινώνεις στα δικά σου πρόσωπα, εγώ προσωπικά την απέφυγα. Δεν το ανακοίνωσα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου παρά μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ένιωσα ότι ήταν η στιγμή που θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί τους. Αρχίζει ο χρονικός ορίζοντας να στενεύει και να αλλάζει οτιδήποτε είχες δεδομένο εκείνη τη στιγμή. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ψύχραιμοι», είπε.

Όπως εξήγησε, σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Είτε να παραιτηθείς από την ζωή σου, είτε να συνεχίσεις να ζεις, χωρίς να αλλάξεις τίποτα. «Για 'μένα το ερώτημα ήταν αν θα αποσυρθώ από την ζωή ή αν θα συνεχίσω να ζω. Αν θα αλλάξω τις συνήθειές μου. Αυτό που έκανα ήταν να τεστάρω τις δυνάμεις μου, να δω μέχρι που αντέχω.

Δεν διέκοψα την εργασία μου, ό,τι είχα προγραμματίσει, το έκανα. Με μεγαλύτερη δυσκολία και κόπο και με υποστήριξη από το εργασιακό μου περιβάλλον. Επέλεξα να το κάνω, γιατί το είχα ανάγκη, να μην αποσυρθώ από την ζωή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ