Η Μιμή Ντενίση ''μαλώνει'' live τη Ζαμπέτογλου & τον Αγνωστόπουλο: Δεν ήθελα να έρθω γιατί δεν έχετε δει τις παραστάσεις μου (βίντεο)

Άφωνοι οι παρουσιαστές... 

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της όμως , έγινε έξαλλη, καθώς οι παρουσιαστές "πιάστηκαν αδιάβαστοι" για τη νέα της παράσταση.

Ο διάλογός τους ήταν αρκετά έντονος, με τη Μιμή Ντενίση να εξηγεί πως στη φάση που βρίσκεται τώρα στην επαγγελματική της ζωή, δεν μπορεί να συζητάει με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν σε τι παράσταση παίζει.

 

«Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να της απαντάει: «Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε».

«Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που δεν έχετε ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να τονίζει ότι έχει απόλυτο δίκιο.

"Εάν υπήρχε ένας λόγος, που δεν θα ερχόμουν, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση, όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα.

Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου. Δε δέχομαι τη συγγνώμη σας, γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή", πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση.

Παρόαλ αυτά να σημειώσουμε πως όλη αυτή η ένταση ηταν ένα φιλικό κατσάδιασμα καθώς η μιμή ντςνίση γνωρίζει πολλά χρόνια τους παρουσιαστές. Μάλιστα αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: '' Η @nancyzabetoglou και ο @thanasis__anagnostopoulos , είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί.

Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, κ ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό.

Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπη'''.
13ω

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ