Made in Greece η Berequette της Αντωνίας Δημοπούλου: Casual γυναικεία ρούχα με στυλ & δυναμισμό για όλες τις ώρες της ημέρας (φωτό)

Ρούχα με.. άποψη!

H λειτουργικότητα και η άψογη αισθητική του ρούχου είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας που έχει γεμάτο πρόγραμμα και θέλει να νιώθει άνετη, αλλά στυλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σε αυτή τη γυναίκα απευθύνεται η Αντωνία Δημοπούλου, η πολλά υποσχόμενη νέα σχεδιάστρια που ήρθε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο χώρο της μόδας.

 

 

 

 

Η απλότητα της Αντωνίας ως χαρακτήρας αποτυπώνεται στις δημιουργίες της. Casual ρούχα από υφάσματα που αγαπούν το δέρμα, όπως μαλλί, βαμβάκι, λινό ύφασμα, ιδανικά για τις πρωινές ώρες, που όμως μπορούν να φορεθούν κάλλιστα και το βράδυ αν τα συνδυάσεις με εντυπωσιακά αξεσουάρ.

 

 

 

 

Η Αντωνία ξεκίνησε τη διαδρομή της στον χώρο της μόδας, πειραματιζόμενη με τα χειροποίητα κοσμήματα. Κορδόνια, νήματα βαμβακερά, μέταλλα, πέτρινα διακοσμητικά φτιάχνονται στο χέρι και συμπληρώνουν αρμονικά την συλλογή των ρούχων.

Ρούχο και κόσμημα για την Αντωνία είναι ένα κι όση εμπειρία κι αν διέθετε στο κομμάτι της κατασκευής ένιωθε ότι είχε κάποιες ελλείψεις στο τεχνικό κομμάτι του σχεδιασμού κι αυτός ήταν ο λόγος που απευθύνθηκε στην Σχολή Μόδας AthensFashionClub. Έτσι εντάχθηκε στο μονοετές πρόγραμμα Foundation Fashion Design & Production” και απέκτησε τις εξειδικευμένες γνώσεις που επιζητούσε.

Το “Foundation Fashion Design & Production” είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο παρέχει στους σπουδαστές όλες τις απαραίτητες γνώσεις στο σχέδιο μόδας, τη δημιουργία συλλογής και κυρίως στην επιχειρηματικότητα για τη δημιουργία του δικού τους brand. Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα που στόχο έχει να αναπτύξει ολοκληρωμένους σχεδιαστές έτοιμους για την Εμπορική δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια, Αντωνία Δημοπούλου, έχει λάβει μέρος μέχρι τώρα στην FEMINA με την καλοκαιρινή συλλογή 2018 και 2019. Επιτυχία στη διαδρομή της ήταν και η συμμετοχή της στην έκθεση HOMI στο Μιλάνο, όπου το κοινό των Ιταλών αγκάλιασε κυριολεκτικά τις δημιουργίες της σε ρούχο και κόσμημα, συνάπτοντας τρεις αποκλειστικές συνεργασίες εκπροσώπησης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ