Η Θέμις Ζουγανέλη στο Gstaad σαν βασίλισσα του παραμυθιού: Με την κόρη & τον μπαμπά της, φορώντας ονειρικές τουαλέτες (φωτό)

Πέρασε τα Χριστούγεννα στο ελβετικό θέρετρο

Η Θέμις Ζουγανέλη είναι η Ελληνίδα που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κάνει γνωστό το brand Themis Z στα πέρατα του πλανήτη. 

Χαρακτηρίστηκε από τον διεθνή τύπο ως «η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας», ενώ παράλληλα αγαπήθηκε για την απλότητα των γραμμών και τη λιτή πολυτέλεια των υλικών της.

Είναι κόρη του Κώστα Ζουγανέλη του Μυκονιάτη που έφτιαξε τις περίφημες εννέα μούσες, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που άφησε εποχή στο νησί των ανέμων και έχει παντρευτεί τον Τάκη Κανελλόπουλο, τον βιομήχανο των τσιμέντων.

Η Θέμις Ζουγανέλη έχει μοιράσει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας, Μυκόνου και Gstaad, ενώ τους χειμώνες της τους περνούσε πάντα στο κατάλευκο θέρετρο της Ελβετίας, όπου έχουν ένα σαλέ.

Εκεί λοιπόν πέρασε, μαζί με την οικογένειά της και τα φετινά Χριστούγεννα, με την ίδια να μοιράζεται ορισμένες φωτογραφίες και ένα βίντεο στο Instagram.

Ειδικότερα σε ένα από τα στιγμιότυπα την βλέπουμε με τον μπαμπά της, ενώ σε άλλο φοράει μια απίθανη κόκκινη τουαλέτα είναι είναι ξαπλωμένη στον καναπέ με την μικρή της κόρη, στην αγκαλιά της και της διαβάζει ένα βιβλίο. «Το νόημα της παραμονής των Χριστουγέννων» γράφει στο post της.

«Καλλα Χριστούγεννα σε όλους» εύχεται παράλληλα η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι η αγαπημένη της εποχή καθώς σημαίνει ότι περνάς όμορφες στιγμές με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ