1,2,3! Ο βασιλιάς της Ολλανδίας ανάβει πραγματικά κεριά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο - και τα κορίτσια του; (φωτό)

Είναι παράδοση

Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας γίορτασε τα Χριστούγεννα στο παλάτι, με τον βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο να ανάβει τα κεριά στο δέντρο, όπως είθισται.

«Τα Χριστούγεννα είναι εποχή παραδόσεων. Στηβασιλική οικογένεια είναι παράδοση την παραμονή των Χριστουγέννων να στολίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να ανάβουν τα κεριά.

Ο βασιλιάς ανάβει ένα κερί στο οικογενειακό δέντρο στο παλάτι Huis ten Bosch» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση που έγινε στην σελίδα των Ολλανδών roylas στο Instagram.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον μονάρχη να έχει βγάλει το σακάκι του και να ανάβει το κερί.

Instagram - Photo: ?RVD

Την ίδια ώρα στην δημοσιότητα έχει δοθεί και η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας που έστειλε τις ευχές της για τις γιορτές.

Στην εικόνα ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος ποζάρει με την βασίλισσα Μάξιμα, τα σκυλιά και τις τρεις κόρες τους, την διάδοχο πρικγίπισσα Αμαλία, την πριγκίπισσα Αλεξία και την πριγκίπισσα Αριάδνη.

Φωτογραφίες: Instagram ?RVD - Jeroen van der Meyde

Εντυπωσιακές οι γυναίκες της οικογένειας φορούν τα καλά τους outfits! Ειδικότερα η βασίλισσα είναι ντυμένη με μια illusion τουαλέτα. Η διάδοχος του θρόνου είχε φορέσει ένα floral φόρεμα από το brand Needle & Thread, ενώ η μικρότερη αδερφή της, Αλεξία ένα όμορφο γαλαζοπράσινο φουστάνι από την εταιρεία Maje Paris.

Η μικρότερη της οικογένειας η πριγκίπισσα Αριάδνη είχε επίσης διαλέξει το brand Needle & Thread για το Look της. Ήταν μια όμορφη τουαλέτα σε ροζ τόνους.

Η βασιλική οικογένεια είχε εμφανιστεί με τα συγκεκριμένα look τον Μάη όταν βρέθηκε στο θέατρο Carre για το «Queen Maxima: a life full of music», το κοντσέρτο που δόθηκε με αφορμή τα γενέθλια της Μάξιμα (7 Μαΐου).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ