Τα glamorous Χριστούγεννα της Ευγενίας Νιάρχου: Η χρυσή κληρονόμος μπροστά στο δέντρο του οικογενειακού ξενοδοχείου στο St Moritz (φωτό)

Εκεί που είχε παντρευτεί ο αδερφός της Σταύρος!

Στο St. Moritz, το πολυτελές αλπικό θέρετρο στην κοιλάδα Engadin της Ελβετίας, πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα η Ευγενία Νιάρχου.

«Χριστούγεννα 2021» έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram η χρυσή κληρονόμος, ενώ στις εικόνες που δημοσίευσε την βλέπουμε να ποζάρει μποστά στο πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο του 5άστερου Kulm Hotel, που έχει η οικογένεια στο St Moritz.

Η μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου σε μια από τις φωτογραφίες φορά ένα μακρύ, λευκό φόρεμα με σχέδια που αφήνουν ακάλυπτο το δέρμα σε ορισμένα σημεία, εώ την μέση της τονίζει μια μαύρη ζώνη.

Φωτογραφίες: Instagram

Παράλληλα σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε την σχεδιάστρια κοσμημάτων καθισμένη μπροστά από ένα άλλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φορά ένα σύνολο από βελούδο ενώ κοτά τα μαγευτικά λαμπιόνια και το αστέρι που στολίζει την κορυφή του!

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Νιάρχος και ο γιος του, Σταύρος Νιάρχος Jr,  θεωρούνται πολύ σημαντικά πρόσωπα στο St. Moritz ενώ ο Έλληνας πλοιοκτήτης είναι επίτιμος δημότης της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πατέρας και ο Θείος του Σταύρου Νιάρχου κατέχουν επίσης μεγάλες εκτάσεις στην περιοχή, ενώ στο ξενοδοχείο της οικογένειας είχε γίνει και ο λαμπερός γάμος του αδερφού της Ευγενίας, Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ