It's a boy!!! Η Μάρα Δαρμουσλή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, λίγο πριν γεννήσει (φωτό & βίντεο)

Μέχρι πρότινος δεν ήξερε αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μάρα Δαρμουσλή που βρίσκεται ήδη στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα κρατά στα χέρια της το δέυτερο παιδάκι της.

Το πρώην μοντέλο, που έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον πρωταθλητή του Muay Thai Παύλο Καπώνη, δεν γνώριζε μέχρι πρότινος, ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει.

Ωστόσο την Κυριακή, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram, μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τελικά το μωρό που θα φέρει στον κόσμο είναι αγόρι!

Να σημειωθεί ότι η Μάρα Δαρμουσλή από το 2020 είναι παντρεμένη με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη και αυτό είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού.

Δείτε και το βίντεο που δημοσίευσε πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Στο post που έκανε την βλέπουμε λοιπόν με τον άντρα και τον γιο της, ενώ εκείνη κρατά την τούρτα που «έκρυβε» το φύλο του μωρού.

«T'S A BOY!!!? Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή με την ψήφο σας στο οικογενειακό quiz μας και στο προσωπικό μου "δράμα" μέχρι να μάθω το φύλο του παιδιού ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ γεννήσω..κι όμως παρα τις προβλέψεις και κόντρα στις δημοσκοπήσεις, είναι αγόρι!!?

Ευχαριστώ τη @bake_eat_rep_eat για την εμπνευσμένη ιδέα με "χειλάκια και μουστάκια"!! Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να  κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα. ? Καλές γιορτές και καλή δύναμη με υγεία για όλους!» έγραψε στο post του το 40χρονο πρώην μοντέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ