O πιο δυνατός άνδρας του Βελγίου πέθανε από Κορωνοϊό - Αντιεμβολιαστής, αρνήθηκε να μείνει στο νοσοκομείο για τον ''μικρούλη Ιό''

Ο Σούπερμαν του Βελγίου νικήθηκε από τον κορωνοϊό....

Ο πιο δυνατός άντρας όπως αποκαλείτο ο πρωταθλητής του kick boxing, Fred Sinistra έχασε τη ζωή του παραμένοντας μέχρι το τέλος αρνητής και του εμβολίου αλλά και της ίδιας της ασθένειας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fred sinistra (@fred_sinistra)

Μάλιστα όταν αρρώστησε βαριά και μπήκε στο νοσοκομείο ζήτησε να του δώσουν εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, γιατί όπως έλεγε στους χιλιάδες followers του, ήθελε να γίνει γρήγορα καλά με οξυγόνο που θα έπαιρνε στο δωμάτιο του αφού χαρακτήριζε την θανατηφόρα ασθένεια ως ο ''μικρούλης ιός''. 

Τον θάνατο του ανακοινώσε η σύντροφος του μία ημέρα μετά και αρκετές εβδομάδες μετά την εκδήλωση της ασθένειας σύμφωνα με την Daily Mail.

Στο νοσοκομείο είχε εισαχθεί μετά από επιμονή του προπονητή του, αλλά ενώ ανέβαζε αλλεπάλληλα post στα social media μέσα από την εντατική τελικά έπεισε τους γιατρούς και έβαλε την υπογραφή του για να πάρει εξιτήριο πιστεύοντας ότι η καλή φυσική κατάσταση του θα τον βοηθούσαν στην πάλη του με το θηρίο ….

Τελικά ο κορωνοϊός αποδείχτηκε πιο ισχυρός από τον Σούπερμαν του Βελγίου ο οποίος, όπως λένε όσοι τον γνώρισαν είχε καρδιά μικρού παιδιού και συνήθιζε να λέει είμαι μαχητής, γεννήθηκα πρόωρος και τα κατάφερα και τώρα πάλι θα βγω νικητής. 

Ο  kick boxer είχε σημειώσει 39  νίκες κατά τη διάρκεια της καριέρας του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ