«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, έχω 2 παιδιά, ένα στη γη και ένα στον ουρανό… σου ζητώ να βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο» (φωτό)

Συγκινεί 41χρονη μητέρα που «έχασε» τον γιο της

Το να βιώνεις τον θάνατο του παιδιού σου είναι ότι πιο σκληρό και αυτό το γνωρίζει καλά μια 41χρονη γυναίκα ππου «έχασε» τον έναν γιο της από καρκίνο.

Η Κατερίνα Σταματελάτου έκανε φέτος τα Χριστούγεννα μια πολύ συγκινητική ανάρτηση με την ίδια να ζητά από τον Άγιο Βασίλη να «βρεθεί η θεραπεία για όλες τις μορφές καρκίνου».

Αναλυτικά έγραψε: «Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, Με λένε Κατερίνα και είμαι 41 χρονών. Έχω δύο παιδιά, ένα στην γη και ένα στον ουρανό.

Γράμμα σου γράφω τρίτη φορά και αυτό που θέλω να σου ζητήσω ως δώρο είναι να βρεθεί η θεραπεία για όλες τις μορφές καρκίνου. Ξέρεις έχασα το ένα απο τα δύο μου παιδιά αφού πάλεψε γενναία με τον Καρκινοδρακο και δεν θέλω να βλέπω να χάνονται άλλοι άνθρωποι απο αυτό.

Με αγάπη,

Katerina Stamatelatou περήφανη μάνα του Κωνσταντίνου_Εφραιμ αστερακι στον ουρανό.

Υ. Γ 1: Ποτέ δεν πίστεψα τους άλλους που λέγανε ότι δεν υπάρχεις ♥️

Υ. Γ2: Επέστρεψε μας τις αγκαλιές, αυτές που κάναμε και δεν φοβόμασταν προ διετίας και σκόρπισε χρυσόσκονη αλληλεγγύης και ευγένειας ανάμεσα στους ανθρώπους ??

Υ. Γ3: Το πνεύμα των Χριστουγέννων ας ψιθυρισει στις καρδιές του καθένα πόσο σπουδαίο είναι να γίνουμε όλοι εθελοντές δότες μυελού των οστών, να δίνουμε αίμα και αιμοπετάλια ?☃️

Πηγή : Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ