«Η καλύτερή μου φίλη με έδιωξε από τον γάμο της γιατί έδειχνα ωραιότερη από από τη νύφη!» (φωτό & βίντεο)

Πλέον δεν κάνουν παρέα...

Μια γυναίκα διέπραξε το μεγαλύτερο αμάρτημα που μπορεί να διαπράξει κανείς σε γάμο... έδειχνε πιο ωραία από την νύφη! Και για αυτό, σύμφωνα πάντα με την ίδια έγινε persona non grata στην τελετή.

Η Alena Yildiz, μοντέλο από τη Γερμανία. μοιράστηκε την ιστορία της στα social media γράφοντας μεταξύ άλλων ότι: «Η στενή μου φίλη δεν με προσκάλεσε στο γάμο της γιατί πίστευε ότι φαινόμουνα πολύ όμορφη με το φόρεμα που διάλεξε για μένα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA?? (@alenayildiz)

«Όλες οι άλλες φίλες μας φορούσαν επίσης υπερβολικά φορέματα, αλλά εκείνη είχε πρόβλημα μόνο με εμένα» είπε η Alena μιλώντας στον Insider και εξηγώντας ότι της φερόντουσαν διαφορετικά από ότι στις υπόλοιπες παράνυμφους.

Για την ιστορία πάντως η φίλη της δεν της διάλεξε ένα «άσχημο» φόρεμα αλλά μια αστραφτερή τουαλέτα που την έκανε να μοιάζει πολύ εντυπωσιακή!

Όπως σημειώνει το TMZ  η Yildiz ισχυρίζεται ότι η νύφη ήταν ειλικρινής και ανασφαλής, λέγοντας ότι το φόρεμα τραβούσε την προσοχή. «Αν πίστευε ότι το φόρεμα θα ήταν πολύ σέξι σε κάποια από τις 6 παράνυμφους, θα έπρεπε να είχε επιλέξει ένα πιο άσχημο ρούχο... σίγουρα όχι ένα με σκίσιμο μέχρι τους μηρούς» πρόσθεσε η κοπέλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA?? (@alenayildiz)

«Με έκανε να νιώσω ότι δεν είχα καμία αξία για εκείνη ως φίλη» συνέχισε η Alena, που πλέον - μετά το περιστατικό - δεν κάνει παρέα με την φιλενάδα της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ