Το πιο συγκινητικό χριστουγεννιάτικο story: 4 αδερφές επισκέφτηκαν την 5η λίγο πριν «φύγει» - η αγάπη την κράτησε στη ζωή (φωτό)

Η εγγονή της ηλικιωμένης μοιράστηκε την ιστορία και τον όμορφο δεσμό των γυναικών

Όταν είπαν σε τέσσερις 90άρες αδερφές ότι η πέμπτη αδερφή τους είχε μόλις μια εβδομάδα ζωής, δεν δίστασαν να μπουν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε να τη βοηθήσουν.

Όπως αναφέρει το en.newsner.com, τσσερις μήνες αργότερα, η 97χρονη είναι ακόμα ζωντανή και οι αδερφές της φροντίζουν ώστε να δείχνει όμορφη κάθε μέρα, αλλά και να ξέρει πόσο πολύ την αγαπούν. 

Photo: lovewhatmatters.com

Η εγγονή της ηλικιωμένης γυναίκας, Nicole Hauff, μοιράστηκε την ιστορία της γιαγιάς της και τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει η 97χρονη με τις αδερφές της, στο lovewhatmatters.com.

«Όταν η γιαγιά μου και οι τέσσερις αδερφές της μπήκαν στο δωμάτιο, τράβηξαν την προσοχή των ανθρώπων. Πέντε γυναίκες στα ενενήντα τους, όσο χαριτωμένες μπορεί να είναι, με μια αγάπη που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς» λέει η κοπέλα.

Photo: lovewhatmatters.com

Ακόμα πρόσθεσε ότι η γιαγιά της και οι αδερφές της έχουν περάσει περισσότερο χρόνο μεταξύ τους από όσο πέρασαν με τους γονείς ή τους συζύγους τους και αποτελούν παράδειγμα για εκείνη και ολόκληρη την οικογένειά τους.

«Έχουμε δεσμευτεί να αγαπάμε ο ένας τον άλλον με μια μεταδοτική αγάπη» λέει ακόμα η Nicole και συνεχίζει «η γιαγιά μου και οι αδερφές της έχουν επηρεάσει τις αδερφές μου και εμένα στο να αγαπάμε άνευ όρων η μια την άλλη».

«Οι αδελφές μοιράζονται περισσότερα πράγματα μεταξύ τους από οποιονδήποτε άλλον. Μοιραζόμαστε γονείς, υπνοδωμάτια, φίλους, μυστικά και γονίδια. Οι αδερφές έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό και το δώρο που λαμβάνετε όταν έχετε μια αδελφή διαρκεί μια ζωή.

Photo: lovewhatmatters.com

Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε όταν πεθαίνει ένας σύζυγος, ο άλλος σύζυγος μπορεί να πεθάνει σύντομα. Η γιαγιά μου είναι η εξαίρεση και πιστεύω ότι οφείλεται στις αδερφές της. Έμεινε χήρα πριν από περισσότερα από είκοσι δύο χρόνια, ωστόσο η στοργή των αδελφών της της έδωσε έναν λόγο να είναι ζωντανή και δραστήρια».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ