Kορωνοϊός: Θετική και η πασίγνωστη Influencer Κιάρα Φεράνι - Τρολάρει τον εαυτό της - Πως πίστευα ότι θα ήμουν την Πρωτοχρονιά! (φωτό)

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε...

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Influencer Kιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της, Fede, ενώ τα 2 τους παιδιά είναι αρνητικά. 

Το κορίτσι - φαινόμενο του Instagram έκανε την αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού και τρόλαρε τον εαυτό της για το πως πίστευε πως θα ήταν την Πρωτοχρονιά και πως πραγματικά είναι.

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz, μιας και η Κιάρα Φεράνι αποτελεί ίσως την δημοφιλέστερη influencer με 25,8 εκατ. ακολούθους.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, έχουν λάβει την τρίτη δόση του εμβολίου στα μέσα Δεκεμβρίου και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στην προώθηση των εμβολιασμών για την καταπολέμηση του ιού.

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως η ζωή της fashion blogger θα γίνει σίριαλ. 

Συγκεκριμένα η Amazon Prime Video έδωσε μια πρόγευση από τη νέα σειρά «The Ferragnez».
 
Η υπηρεσία streaming κοινοποίησε τρέιλερ για τη σειρά ριάλιτι με το ζευγάρι διάσημων Ιταλών, τη fashion blogger, σχεδιάστρια και επιχειρηματία, Κιάρα Φεράνι και τον ράπερ Fedez σύμφωνα με το ΑΠΕ
  

 

 

 

«Είστε έτοιμοι να ρίξετε μια ματιά στην ιδιωτική ζωή του ζευγαριού της Ιταλίας με τη μεγαλύτερη επιρροή της @ChiaraFerragni και του Fedez; Γιατί εμείς σίγουρα είμαστε» αναφέρεται σε ανάρτηση της Amazon Prime Video στο Twitter.
 
H Κιάρα Φεράνι και ο Fedez παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και έχουν δύο παιδιά, τον Λεόνε Λούτσια τριών ετών και τη Βιτόρια Λούτσια οκτώ μηνών.
 
«Θα λατρέψετε τη νέα σειρά» έγραψε η Φεράνι στον λογαριασμό της στο Instagram. «Θα έχουμε λίγο δράμα, μερικά δάκρυα, αλλά και πολλές στιγμές αγάπης και αστεία στιγμιότυπα. Ανυπομονώ να την παρακολουθήσετε στο @amazonprimevideo» πρόσθεσε.
 
Η σειρά ριάλιτι «Ferragnez» έκανε πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου στην Amazon Prime Video.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ