Περήφανη για την κόρη της η Heidi Klum: Η φωτό της πανέμορφης 17χρονης Leni που μοιράστηκε η μαμά της

Οι δυο τους έχουν μια υπέροχη σχέση

Η κόρη της Heidi Klum Leni, κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας, έχοντας πάντα στο πλευρό της την διάσημη μαμά της να την υποστηρίζει.

H 17χρονη είναι πραγματικά μια κούκλα - είχε βέβαια και τα κατάλληλα γονίδια! - και ήδη έχει βρθεί στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, όπως το γερμανικό Galmour, την γερμανική Vogue και το ρωσικό Elle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 48χρονο top model από την Γερμανία μοιράστηκε λοιπόν με τους 8.9 εκατομμύρια followers της στο Instagram μια είκονα της Leni Klum από κάποια φωτογράφιση που έκανε. Συνόδευσε το post της με το όνομα της κόρης της αλλά και ένα emoji με καρδούλες, δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για αυτή!

Στην εικόνα βλέπουμε το νεαρό μοντέλο να ποζάρει φορώντας ένα outfit από λευκή δαντέλα και έχοντας μπροστά της ένα μικροσκοπικό τσαντάκι διακοσμημένο με πολύτιμες πέτρες. Εντυπωσιακό είναι όμως και το χτένισμά της που θυμίζε κούρεμα αλά garcon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Οι δύο γυναίκες έχουν μια υπέροχη σχέση, ενώ η Leni τα πηγαίνει πολύ καλά και με τον 32χρονο σύζυγο της μητέρας της Tom Kaulitz. Να σημειωθεί ότι η Heidi Klum έχει ακόμα τρια παιδιά, την 12χρονη Lou Sulola, τον 15χρονο Johan Riley Fyodor Taiwo και τον 16χρονο Henry Günther Ademola Dashtu. 

 

 

 

 

Πατέρας της Leni είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore, ενώ η Klum απέκτησε τα υπόλοιπα παιδιά της με τον πρώην άντρα της Seal.

Από το 2019 ωστόσο είναι παντρεμένη με τον μοσυικό τον Tokio Hotel, στο πρόσωπο του οποίου έχει βρει τον έρωτα! Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή της ανέβασε ορισμένες εικόνες στις οποίες την βλέπουμε γυμνή, μόνο με το πάπλωμά της να ανεβαίνει τις σκάλες, αλλά και να φιλά τον 32χρονο αγαπημένο της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

«Πίσω στο κρεβάτι» έγραψε στην ανάρτηση η 48χρονη Heidi!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ