Ο κακός χαμός σε πτήση: Πρώην μοντέλο του Playboy χαστούκισε επιβάτη - «Βάλε τη γ@ένη μάσκα σου» (βίντεο)

Το βίντεο κάνει τον γύρο των social media

Ο κακός χαμός σε πτήση της Delta Airlines, με πρώην μοντέλο του Playboy να χαστουκίζει επιβάτη, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα.

Ειδικότερα το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα (APD) συνέλαβε μια γυναίκα που βιντεοσκοπήθηκε να επιτίθεται σε άνδρα σε πτήση της Delta Airlines με την ανακοίνωση να αναφέρει μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το hitc.com ότι: «Με βάση τις καταθέσεις που συγκεντρώθηκαν και τα στοιχεία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κυρία Cornwall».

Βίντεο που δείχνει την γυναίκα, η οποία έχει ταυτοποιηθεί ως η Patricia Cornwall, να χαστουκίζει, να φωνάζει και να βρίζει τον ηλικιωμένο επιβάτη σε πτήση από την Τάμπα των ΗΠΑ στην Ατλάντα στις 23 Δεκεμβρίου, έχει γίνει Viral και κάνει τον γύρο των social media.

Όπως αναφέρει το Page Six επικαλούμενο την ένορκη κατάθεση, η Cornwall είχε πάει στην τουαλέτα και προσπαθούσε να επιστρέψει στη θέση όταν ζήτησε από μια αεροσυνοδό βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να βρει που καθόταν.

Η αεροσυνοδός της ζήτησε τότε να βρει μια κενή θέση για να κάτσει μέχρι εκείνη να σερβίρει τα ποτά και να μπορέσει να την βοηθήσει. «Τι είμαι η Ρόζα Παρκς;» της είπε τότε η Patricia εκνευρισμένη.

Το σχόλιό της τράβηξε την προσοχή του άντρα - που δέχτηκε αργότερα την επίθεση - καθώς το βρήκε υποτιμητικό και της είπε να κάτσει κάτω και ότι «δεν είναι μαύρη… αυτή δεν είναι η Αλαμπάμα και αυτό δεν είναι λεωφορείο».

Οι δύο επιβάτες άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλο γιατί δεν φοράνε μάσκες και γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με την Cornwall να χαστουκίζει τον ηλικιωμένο.

«Βάλε τη γ@@@@ένη μάσκα σου!» του φωνάζε. «Κάθισε κάτω, Κάρεν!» της απαντά εκείνος και εκείνη του λέει ουρλιάζοντας «βάλε τη μάσκα σου!». «Εσύ βάλε τη μάσκα σου σκύλα» ήταν η απάντηση που πήρε ενώ  μετά την επίθεση της φώναξε «θα πας φυλακή». Πάντως κανένας από τους δυο δεν φορούσε την μάσκα του!

Η αστυνομία συνέλαβε την Patricia στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα και αργότερα τέθηκε υπό κράτηση από το FBI. 

Ποια είναι η Patricia Cornwall

Πρώην μοντέλο του Playboy και πρώην ηθοποιός εμφανίστηκε πριν από δεκαετίες, ως Patty Breton, σε μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους, σύμφωνα με το προφίλ της στο IMDB.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADOOSH? (@ado0o0o)

Ήταν σε ένα επεισόδιο του "Baywatch" το 1987 και είχε έναν ρόλο στο "Married… with Children" το 1989. Η ηθοποιός συμμετείχε επίσης στο "Playboy: Cheerleaders".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ