Η Diana Ross περιτριγυρισμένη από την τεράστια οικογένειά της - όλοι με ασορτί χριστουγεννιάτικες πιτζάμες (φωτό)

Έτσι πέρασε τις γιορτές η θρυλική τραγουδίστρια

Με την μεγάλη οικογένειά της πέρασε τα Χριστούγεννα η Diana Ross που μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία από την μάζωξη που έκαναν με αφορμή τις γιορτές.

Ειδικότετα η 77χρονη θρυλική μουσικός ανέβασε την Δευτέρα στο Twitter μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε όλους να φοράνε ασορτί χριστουγεννιάτικες πιτζάμες, ενώ έγραψε «τόσες πολλές ευλογίες, στέλνοντας Αγάπη στην Παγκόσμια οικογένειά μας, κάνετε το καλύτερο για να μείνετε ασφαλείς, σας αγαπώ ❤️υπέροχη περίοδος Χριστουγέννων».

Μαζί της ήταν μεταξύ άλλων τέσσερα από τα παιδιά της, η Tracee Ellis Ross, ο Evan Ross, ο Chudney Ross και ο Ross Naess, καθώς και πολλά από τα εγγόνια της. 

Photo: Twitter

Αν και η μεγαλύτερη κόρη της, η Rhonda, δεν παρευρέθηκε στην οικογενειακή συγκέντρωση, αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram της γράφοντας: «Καλές γιορτές οικογένεια!».

Όπως αναφέρει το People η χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση έρχεται αφότου η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο της στούντιο άλμπουμ μετά το I Love You του 2006.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ms Ross ✨ (@dianaross)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ms Ross ✨ (@dianaross)

 

Τον περασμένο μήνα, κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Ευχαριστώ», το οποίο περιλαμβάνει 13 τραγούδια που ηχογράφησε από το σπίτι της και τα οποία «προσφέρουν ένα ισχυρό, περιεκτικό μουσικό μήνυμα αγάπης και συντροφικότητας», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ