Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο Πρωινό: Άγριος καβγάς Χαϊκάλη - Λιάγκα - Σκορδά - «θέλετε να με εξοντώσετε» (βίντεο)

Έγινε χαμός στη εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο κακός χαμός έγινε στην εκπομπή Πρωινό με τον Παύλο Χαϊκάλη να απαντά στα όσα είχαν ειπωθεί για την προέλευση στην πρεμιέρα της παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ».

Τα πλάνα από το άδειο θέατρο που πρόβαλε η εκπομπή του ΑΝΤ1 αποτέλεσαν αφορμή για να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στον ηθοποιό, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

«Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση. Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Έλεος! Σας έχει γίνει εμμονή!» ανέφερε εξοργισμένος ο ηθοποιός που υποστήριξε ότι τα πλάνα ήταν από την πρόβα.

Από πλευράς του ο Λιάγκας απάντησε: «Επειδή γνωριζόμαστε χρόνια, σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου, λέω ότι είσαι από τους κορυφαίους ηθοποιούς. Εγώ πάω να σε καταστρέψω;»

«Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή να απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε με την εμμονή τη δικιά σου ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο!» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Χαϊκάλης με τον παρουσιαστή να του λέει: «Λυπάμαι πολύ για τα χρόνια που σε γνωρίζω! Λυπάμαι πραγματικά! Τι είναι αυτά που κάνεις χρονιάρες μέρες;».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά λέγοντας: «Η συγκεκριμένη παράσταση δεν είναι ίδια με ό,τι έχεις κάνει στο παρελθόν. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ευπρέπεια, όταν ήμουν στο TV Μακεδονία και πρωταγωνιστές σε παράσταση του Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ήταν ο κ. Παύλος Χαϊκάλης και ο κ. Πέτρος Φιλιππίδης.

 

 

Μπορώ αν θέλεις να βρω το απόσπασμα σε εκείνη την εκπομπή όπου είχατε έρθει καλεσμένοι για την ευπρέπεια - σας το είχα πει και εκτός αέρα - το πώς μιλούσατε και τα σχόλια που κάνατε. Μπορώ να το κάνω, αλλά δεν θα το κάνω. Για την ευπρέπεια, οπότε όταν κάποιος μιλάει, τουλάχιστον προς εμένα σε αυτή την εκπομπή, να θυμηθεί κάποια πράγματα. Κι εδώ θα βάλω μια τελεία».

Ο ηθοποιός απάντησε στην παρουσιάστρια λέγοντας: «Τα θυμάμαι όλα Φαίη μου. Πίστεψέ με, μην το βγάλεις το απόσπασμα γιατί θα εκτεθείς εσύ, όχι εγώ. Μην το βγάλεις γιατί θα εκτεθείς εσύ, όχι εγώ. Και περί αισθητικής και ευπρέπειας μη μου μιλάς. Εσύ ειδικά Φαίη μου, σε μένα περί αισθητικής και ευπρέπειας μη μου μιλάς. Σε παρακαλώ πάρα πολύ!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ