Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ένιωσα ότι ένας άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή - κουράστηκα πολύ μέχρι να συνέλθω» (βίντεο)

Αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη ίσως στιγμή της ζωής του

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «MEGA Kαλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική σειρά «Η γη της ελιάς» που πρωταγωνιστεί αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ‘Γη της ελιάς’. Την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος αυτή τη σειρά. Νιώθουμε έτσι ότι κάνουμε και εμείς. Είναι μια ευτυχισμένη στιγμή» δήλωσε ο ίδιος.

Ο κ. Παρτσαλάκης αναφέρθηκε στον Λυκούργο, τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά. «Είναι ένας θετικός ήρωας. Ξεκινάει με την εγκατάλειψη της δικηγορίας, μετά από μια ατυχία. Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει το άδικο και προσπαθεί να ισορροπήσει το παλαιό -που παίρνω το νόμο στα χέρια μου και καθαρίζω- με το καινούργιο.

Έχει τελειώσει τη Νομική, δεν ζει στη Μάνη και προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα. Η Βάνα θεωρώ ότι δεν θα αποφασίσει να κάνει το Λυκούργο ηλίθιο. Έχει ήδη καταλάβει κάποια πράγματα».

«Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο πρέπει να ανεβαίνει η διάθεσή τους. Μπήκα στα 71. Κάνω κοντά 50 χρόνια θέατρο. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνω μόνο τηλεόραση.

Αν ζούσα από την αρχή θα έκανα τα ίδια. Είναι χοντρό αλλά στη ζωή μου ζω περισσότερο και σκέφτομαι λιγότερο. Ζω την κάθε στιγμή, δεν μπορώ να ζω σε ένα γκρίζο τοπίο. Προτιμώ άσπρο ή μαύρο. Δεν βάζω μπροστά τη λογική, προτιμώ το συναίσθημα» εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκάλυψε: «Όταν ένας άνθρωπος αποφάσισε να με προσβάλει με μια συμπεριφορά του και ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή.

Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Κουράστηκα πολύ να συνέλθω και να σταθώ στα πόδια μου».

Όσον αφορά τους συναδέλφους του ο ηθοποιός τόνισε ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά. «Δεν είμαι το καλό παιδί, που όλα τα βλέπει καλά. Θεωρώ ότι αυτοί για τους οποίους έχεις να πεις μόνο καλά, είναι επικίνδυνοι».

Στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο γιος του Γιώργου Παρτσαλάκη, Μανώλης, και μίλησε για τις ομοιότητες και τις διαφορές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ