Απολογισμός χρονιάς: Αυτοί οι άντρες και γυναίκες έχασαν 256 κιλά μέσα στο 2021 - γλίτωσαν από κατάθλιψη & αρρώστιες (φωτό)

Η ζωή τους άλλαξς προς το καλύτερο

Πέρυσι αυτή την εποχή, αυτοί οι επτά άνθρωποι ήταν επικίνδυνα υπέρβαροι - αλλά από τότε, έχουν χάσει βάρος και είδαν μια δραματική βελτίωση στην υγεία τους, αφού τα περιττά κιλά τους δημιουργούσαν προβλήματα.

Η Daily Mail λοιπόν παρουσιάζει τις περιπτώσεις των ανθρώπων αυτών και το πως η απώλεια βάρους άλλαξε την ποιότητα ζωής τους προς το καλύτερο. Συνολικά όλοι τους έχασαν λίγα παραπάνω από 256 κιλά μέσα στο 2021.

1. Σταμάτησε τα χάπια για την κατάθλιψη μετά από 7 χρόνια

Η κομμώτρια Elizabeth Hills, 35 ετών, ζει στο Midhurst του West Sussex μαζί με την οικογένειά της.

Το βάρος που έχασε: 25.40117 κιλά.

«Στη δίαιτα είχα ένα σέικ, μια μπάρα και σούπα και μετά ένα δείπνο 200 θερμίδων. Έχασα σχεδόν 25 κιλά σε πέντε μήνες. Η διάθεσή μου άρχισε να βελτιώνεται μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες».

 

2. «Έκοψε» τα τα παυσίπονα για την αρθρίτιδα

Η Stacey Orton είναι 47 ετών και κάνει γραμματειακή υποστήριξη σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Το βάρος που έχασε: 19.05088 κιλά.

«Έχω χάσει βάρος με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο - στον ύπνο μου. Μίλησα με έναν συνάδελφο που είχε χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή που την χρησιμοποιείς όσο κοιμάσαι».

 

3. Δεν χρειάζεται πλέον συσκευή εισπνοής για το άσθμα

Η Carly O'Connell, 33 ετών είναι βοηθός λιανικής και ζει στο Beds με τον αρραβωνιαστικό της και τα παιδιά τους.

Το βάρος που έχασε: 31.75147 κιλά

«Μέχρι τα 32 μου δεν μπορούσα να τρέξω ούτε λίγα βήματα πριν αρχίσει να φουσκώνει το στήθος μου και να λαχανιάζω».

 

4. Της ήρθε και πάλι η περιόδος μετά από χρόνια

Η Chloe Matthews είναι 26 ετών, βοηθός πωλήσεων και ζει στο Forest of Dean, στο Gloucestershire της Βρετανίας.

Το βάρος που έχασε: 44.45205 κιλά.

«Είχα μια ταινία γύρω από το πάνω μέρος του στομάχου για να μειώσω την κατανάλωση φαγητού. Έχασα βάρος γρήγορα τους επόμενους 18 μήνες, αλλά μετά είχα προβλήματα με παλινδρόμηση οξέος και πνιγμό στο φαγητό — αυτό μπορεί να συμβεί εάν η ζώνη είναι πολύ σφιχτή.

Ο γιατρός που με διέγνωσε είπε ότι  θα στοιχηματίσει ότι θα είχα και διαβήτη [τύπου 2] μέχρι το τέλος του έτους. Εξήγησε ότι το υπερβολικό βάρος και οι πολυκυστικές ωοθήκες μπορεί να μειώσουν την επίδραση της ινσουλίνης, η οποία ελέγχει κανονικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, γι' αυτό και κινδύνευα να πάθω διαβήτη».

5. Το τρομερό ροχαλητό σταμάτησε

Ο Matt Bellbrough, 33 ετών είναι διευθυντής στο Salford Community and Voluntary Services και ζει στο Salford με τη σύζυγό του Sarah.

Το βάρος που έχασε: 63.5029 κιλά

«Έκανα το πρώτο μου τρέξιμο 5 χιλιομέτρων πριν από μερικές εβδομάδες σε μόλις 33 λεπτά, το οποίο ήταν μεγάλο επίτευγμα. Η αναπνοή το βράδυ τρομοκρατούσε τη γυναίκα μου.. Ξυπνούσε τακτικά δίπλα μου, πανικόβλητη ότι είχα σταματήσει να αναπνέω για μερικά δευτερόλεπτα».

 

6. Δεν της κόβεται πλέον η αναπνοή

Η Alice Leo, 25 ετών δουλεύει σε ταξιδιωτικό πρακτορείο και ζει στο Wolverhampton.

Το βάρος που έχασε: 50.80235 κιλά

«Πέρυσι δυσκολευόμουν τόσο πολύ να αναπνεύσω που φοβήθηκα για τη ζωή μου. Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να αγνοήσω πια αυτό το πρόβλημα και έτσι όταν μου πρότειναν να μπω στη λίστα αναμονής του NHS για χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης, συμφώνησα».

7. Η χοληστερόλη είναι πλέον σε υγιές επίπεδο

Η Claire Ferris, 48 ετών είναι πρώην εργάτρια σε εργοστάσιο και ζει στο Warwickshire με τον σύζυγό της.

Το βάρος που έχασε: 38.10176 κιλά.

«Τον Ιανουάριο η χοληστερίνη μου είχε πέσει στο 3,5. Είμαι τόσο περήφανη για όλα αυτά που έχω πετύχει. Ήταν ένας φίλος που μου πρότεινε να περπατάω κάθε μέρα, για να δω αν αυτό θα θα με βοηθήσει να χάσω κιλά. Ήμουν πρόθυμη να δοκιμάσω τα πάντα. Στην αρχή μετά βίας κατάφερνα να περπατήσω δέκα λεπτά γύρω από το τετράγωνο».

*φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ