Sofia Vergara & Chrissy Teigen λένε «happy birthday» στους άντρες της ζωής τους - οι γλυκές τους ευχές (φωτό & βίντεο)

Είχαν τα γενέθλιά τους

Τα γενέθλιά τους είχαν οι σύζυγοι τόσο της Sofia Vergara, όσο και της Chrissy Teigen, οι οποίες και τους ευχήθηκαν με αναρτήσεις τους στα social media.

Ειδικότερα η 49χρονη ηθοποιός του Modern Family μοιράστηκε στο Instagram, για τα 45ά γενέθλια του Joe Manganiello δυο κοινές τους φωτογραφίες, ενώ παράλληλα ανέβασε στα stories της ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους.

«Χρόνια πολλά στον σύζυγό, σε αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε στην ανάρτησή της η Sofia Vergara. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2015 και η ηθοποιός έχει τον γιο της Manolo, 30 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Joe Gonzalez.

Χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής της John Legend είπε μέσα από το Instagram και η Chrissy Teigen. Ο άντρας της έκλεισε τα 43 και το 36χρονο μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο βίντεο.

«Χρόνια πολλά στον για πάντα μου. Είμαι τυχερή που σε γνωρίζω 16(!!) από τα 43 σου χρόνια και θα ήθελα να ήταν ακόμα περισσότερα. Διάλεξα τον πιο καλόκαρδο άνθρωπο, τον καλύτερο πατέρα και τον πιο ταλαντούχο άνθρωπο κοντά μου, κάτι που είναι πραγματικά μια απόδειξη για μένα! Anyhoo I love you περισσότερο από ό,τι θα μπορούσε να αποτυπώσει μια λεζάντα.  Σε αγαπώ σε αγαπώ» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και έχει μια κόρη την Luna Simone, 5 ετών, και έναν γιο, τον Miles Theodore, 3 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ