Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μια σπαρακτική δήλωση: ''Η οικογένεια μου με ντρόπιασε & με πλήγωσε βαθιά''

Δείτε την ανάρτησή της...

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανυπομονεί να έρθει ο νέος χρόνος έχοντες νέες προοπτικές για τη ζωή της.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram η τραγουδίστρια έκανε μια βαθιά βουτιά σε ορισμένα ευαίσθητα θέματα που αφορούν την οικογένειά της και μίλησε για το πώς η δύναμη της προσευχής και ο αναστοχασμός για τα επιτεύγματα της καριέρας της την βοηθούν να προχωρήσει.

«Είχα μια εμπειρία πριν από τρία χρόνια όπου σταμάτησα να πιστεύω στον Θεό», έγραψε μεταξύ άλλων η Σπίαρς. «Από κάθε οπτική γωνία πληγωνόμουν χωρίς λόγο και η οικογένειά μου με πλήγωνε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ και βρισκόμουν σε μία ψεύτικη άρνηση. Ήταν πάρα πολλά για να τα αντιμετωπίσω».

«Ειλικρινά η οικογένειά μου με ντρόπιασε και με πλήγωσε βαθιά», έγραψε, προσθέτοντας ότι για να βοηθηθεί και να ξεπεράσει τα προβλήματα έπρεπε πρώτα να δει το τι είχε καταφέρει στην καριέρα της και μόνο τότε κατάφερε να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της.

Σε άλλη ανάρτησή της η τραγουδίστρια έγραψε ότι η περσινή χρονιά γι αυτήν ήταν χρονιά ανάπτυξης... «Έχω δρόμο ακόμα!!!», πρόσθεσε.

«Ο στόχος μου φέτος είναι να πιέσω τον εαυτό μου λίγο περισσότερο και να κάνω πράγματα που με τρομάζουν», συνέχισε.

«Είμαστε απλά άνθρωπος και δεν είμαι superwoman, αλλά ξέρω τι με κάνει χαρούμενη και μου φέρνει χαρά και προσπαθώ να διαλογιστώ εκείνα τα μέρη και τις σκέψεις που μου δίνουν τη δυνατότητα να το ζήσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ