Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εξαιρετική ημέρα για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά, για ψυχανάλυση

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. 

ΚΡΙΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, ενώ η Σελήνη στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών και απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτούς τους δυο τομείς κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να βγείτε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή έναν φίλο με τον οποίο μπορεί να είχατε κάποια σύνδεση στο παρελθόν, αλλά μπορεί να χαθήκατε στην πορεία. Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν έστω και λίγο στο παρελθόν και να νιώθετε μαζί τους να συνδέεστε πιο έντονα. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Πλούτωνα που κυριαρχεί σήμερα ενισχύει το ένστικτό σας και μάλλον μόνο αυτό μπορείτε με ασφάλεια να εμπιστευτείτε. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ