Καλή Χρονιά από την Σταματίνα, την Σίσσυ, τη Δανάη, την Ελεονώρα & την Καινούργιου - η καλημέρα από τις παρουσιάστριες των πρωινών (φωτό & βίντεο)

Οι εύχες τους για το νέο έτος

Καλη Χρονιά εύχονται οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης με αναρτήσεις τους στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας ένα όμορφο λευκό φόρεμα και γράφει στο post που έκανε στο Instagram:

«Το mood είναι …mirror selfie ✌?(φαντάζομαι κ το δικό σας …)

Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά…Ζήστε την κάθε στιγμή στο έπακρο και απόλαυσε την ..? Ευτυχισμένο το 2022…

Εύχομαι η νέα Χρονιά να σας φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάστε σ΄ όλη σας τη ζωή! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη …

Σας στέλνω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ αγάπη …❤️ #happynewyear».

Η Δανάη Μπάρκα, η οποία και παρουσίασε το εορταστικό show του Mega, έγραψε σε ανάρτηση που έκανε:

Έφτασε η μέρα που θα αλλάξουμε μαζι χρονιά! ⭐️⭐️ Η χαρά μου ασύλληπτη γιατί παρότι δύσκολη η εποχή που ζούμε,πάντα όταν γινόμαστε ένα με τους γύρω μας τα πράγματα μαλακώνουν και γλυκαίνουν.

Μοιρασμένη χαρά,διπλή χαρά. Μοιρασμένος πόνος, μίσος πόνος.

Σήμερα λοιπόν θα τα μοιραστούμε όλα σε μια μαγική βραδιά που ο @steliosrokkos ετοίμασε με σπουδαίους καλλιτέχνες. Το mega,ο @dj_antonis_dimitriadis και ο Κώστας Σουσουλας μου έκαναν το δώρο να είμαι μέρος αυτής της «αλλαγής» & τους ευχαριστώ.


Προτείνω λοιπόν να αλλάξουμε μαζί. #διπλής

Να υποδεχτούμε το νέο έτος με αγκαλιά,με χαμογελο,με ευχές,με κέφι,με υπερβολή, με τρέλα, με χορούς, με αγάπη για τον εαυτό μας και τους γύρω μας,με έρωτα και με πίστη στις καλύτερες μέρες που θα έρθουν,γιατί όσο έχουμε ο ένας τον άλλον όλα θα γίνονται καλύτερα.

Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε πολλά…μαζί όμως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Σας περιμένουμε στην παρέα μας παιδιά… Στο 3,2,1 κλείστε μάτια και καντε ευχές! Πολλές! Και όνειρα! Αν το ονειρευτεις,μπορείς να το κανείς. ✨

Σε μια ώρα,τα λεμε στο mega το καλό! ?? {#tomegatokalo}».

Με μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram θέλησε να πει τα Χρόνια Πολλά για το νέο έτος και η Σίσσυ Χρηστίδου.

«2021 ? Όχι.. Δεν θα γκρινιάξω..

Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική… Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα..

Ελπίδα για την χρονιά που τρέχει να μας βρει.. Και πάνω από όλα ενότητα θα ευχηθώ.

Ενότητα και αγάπη που όλα τα νικά. Και αυτά πουβ, τα αντέχει…❤️‍? 2022 ???» διαβάζουμε στο post της παρουσιάστριας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την άλλη δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περσινή πρωτοχρονιά αλλά και μερικά οικογενειακά στιγμιότυπα, με την ίδια να γράφει:

«Ξεκινώντας με μία φωτογραφία από την περσινή παραμονή Πρωτοχρονιάς εστιάζω σε κάποιες όμορφες στιγμές του δύσκολου και αρκετά διδακτικού 2021 που φεύγει. ?

Εύχομαι η χρονιά που έρχεται να μας φέρει απλόχερα υγεία, ανέμελες κι ευτυχισμένες στιγμές που όλοι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη...❤️».

Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μεταξύ άλλων ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε με τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση να την κουρεύει πριν την αλλαγή της χρονιά, κάτι που σε πολλές χώρες είναι έθιμο, όπως γράφει η παρουσιάστρια.

«Καλή αποκοπή δε θα Λέμε σε λίγες ώρες? Ε γιατί να μην το κάνουμε κ πράξη!!! Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου με το νέο έτος να αποκοπείτε από οτιδήποτε κ οποιοδήποτε σαν κρατάει πίσω, δεν σας εξελίσσει, δεν σαν κάνει να χαμογελάτε…

σήμερα πήγα από τον @panoskallitsis @panoskallitsissalon κ μου έλεγε πως τα μαλλιά πέρα από τη ρίζα που είναι ζωντανή, είναι απλά ένα σύνολο από νεκρά κύτταρα… γι αυτό κ δεν πονάει η τρίχα, παρά μόνο στη ρίζα της! Το κούρεμα έχει πολύ συμβολικό χαρακτήρα να ξέρετε. Καθώς μαζί με τις τρίχες/νεκρά κύτταρα φεύγει κ ενέργεια που φέρετε

. Γι αυτό κ σε πολλές χώρες είναι έθιμο τη τελευταία λέρα του χρόνου να ρίχνουν ένα μικρό κουρεματάκι! Στη δίκη μας περίπτωση ήταν απλά το κέφι μας! Καλή χρόνια σας εύχομαι !!! Με υγεία σωματική κ ψυχική, σε όλους εσάς κ τις οικογένειες σας!» διαβάζουμε στο post της.

Σε δεύτερή ανάρτηση που έκανε στο Instagram Η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε τις ευχές της για το 2022, δημοσιεύοντας παράλληλα ορισμένες φωτογραφίες της.

«Καλή χρόνια!!!! Ώρα 9:37, όλοι κοιμούνται κ απολαμβάνω τον πρώτο καφέ της χρονιάς, με τον κερμιτ τον γάτο, ποστάροντας τη πρώτη φωτό του χρόνου!

Ο,τι ποθεί ο καθένας, του το εύχομαι, αλλά κ για όλους μας υγεία κ τύχη!

Ας εκμεταλλευτεί ο καθένας μας αυτή τη χρόνια στο μέγιστο σε όλα τα επίπεδα κ ας γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

Υγεία, τύχη, ψυχραιμία, ακεραιότητα, πίστη, υπομονή, δυνατή σκέψη, επιμονή, κουράγιο, χαρά, γαλήνη, αγάπη, έρωτα, χαμόγελα… με το τσουβάλι να σας έρθουν!

Είμαστε πλέον στη πίστα 2022! Ας αρχίσει το παιχνίδι!» έγραψε στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ