Γιώργος Λιάγκας και Ηλίας Γκότσης με σμόκιν - ποιος πήγε για σκι και ποιος έμεινε χωρίς παντελόνι (φωτό & βίντεο)

Οι αναρτήσεις τους για την Πρωτοχρονιά

Γιώργος Λιάγκας και Ηλίας Γκότσης έβαλαν τα σμόκιν τους και μας εύχονται Καλή Χρονιά!

«Με μια φωτο απο τα παλιά, ευχές για πολλά νέα ξεκινήματα, υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους!!!! Καλή χρονιάαααα  #2022 #happynewyear» έγραψε ο παρουσιαστής της εκπομπής Πρωινό, ενώ στην εικόνα τον βλέπουμε χαμογελαστό να φορά το μαύρο κοστούμι του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

Η Πρωτοχρονιά πάντως μάλλον βρήκε τον Γιώργο Λιάγκα στα χιόνια, αφού σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Instagram τον βλέπουμε στην κορυφή του Παρνασσού, όπου έχει πάει για σκι. Ο παρουσιαστής φορά τον σκούφο του και ένα κίτρινο, χροντρό μπουφάν ενώ έυχεται «Καλη χρονιααααα!!!!!! Με υγεία τύχη και ευτυχία!!!! #2022 #happynewyear».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

« αλή χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλους ! Εύχομαι ένα 2022 γεμάτο χαμόγελα και αγκαλιές. Δεν αφήνουμε τίποτα να μας χαλάει τη διάθεση και όλα θα πάνε καλά ??» ευχήθηκε από την πλευρά του ο Ηλίας Γκότσης, μέσα από τα social media.

Φωτογραφίες: Instagram

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον νικητή του Survivor 2018 να φορά το σμόκιν του και να ποζάρει μποστά από το στολισμένο δέντρο! Η ανατροπή; Ότι από κάτω δεν φορούσε κάποιο επίσημο παντελόνι αλλά το σορτσάκι και τις κάλτσες του! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ